Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Ουρανία Παπανδρέου: "Ο εξορθολογισμός στις ΔΕΚΟ έπρεπε να ξεκινήσει από τους παχυλούς μισθούς προέδρων και διευθυντών"

Πέμπτη, 16 Δεκεμβρίου 2010, 12:15
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

-
- - -

Ομιλήτρια του ΛΑΟΣ στη συζήτηση στη Βουλή για το πολυνομοσχέδιο, ήταν η βουλευτής Εύβοιας κα Ουρανία Παπανδρέου-Παπαδάκη.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε "στην αδικία σχετικά με την νέα αύξηση του Φ.Π.Α από 11% σε 13%" και υποστήριξε ότι "η Κυβέρνηση θα έπρεπε να δει το καλάθι της Ελληνίδας νοικοκυράς αλλά και τα προϊόντα που μπαίνουν καθημερινά στο τραπέζι της μέσης ελληνικής οικογένειας, πριν προχωρήσει σε κάτι τέτοιο που μόνο κακό μπορεί να προκαλέσει στην ελληνική κοινωνία, αφού και πάλι έσοδα δεν θα έχει".

Όπως είπε: "αυτό που πάει να γίνει στις ΔΕΚΟ μόνο εξορθολογισμός δεν είναι, αλλά ισοπέδωση προς τα κάτω για ανθρώπους που όλα αυτά τα χρόνια απέκτησαν οικογένειες και αύξησαν τις υποχρεώσεις τους και πως αν ήθελε η κυβέρνηση να κάνει εξορθολογισμό στις ΔΕΚΟ θα έπρεπε να ξεκινήσει από τους παχυλούς μισθούς των Προέδρων και των Διευθυνόντων Συμβούλων, τους οποίους δεν πειράζει καθόλου".

Τέλος απαίτησε διασφάλιση μισθών και θέσεων εργασίας όσον αφορά τους εργαζομένους στον Ιδιωτικό τομέα. Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός καταψήφισε το πολυνομοσχέδιο.

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.