Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Εξήντα επιχειρηματίες παρακολουθούν σεμινάρια της περιφέρειας

Πέμπτη, 16 Δεκεμβρίου 2010, 11:53
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

-
- - -

Με συμμετοχή περισσότερων από εξήντα επιχειρηματιών ολοκληρώνονται την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου και το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου στην αίθουσα του Νομαρχιακού Συμβουλίου, στη Λειβαδιά τα σεμινάρια-workshops με τίτλο: «Πρόγραμμα ανάπτυξης διοικητικών και ηγετικών ικανοτήτων των επιχειρηματιών της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας».

Την έναρξη κήρυξε η Γενική Γραμματέας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κ. Κατερίνα Διαμαντοπούλου και πρώτος εισηγητής ήταν ο κ. Βασίλης Παπαδάκης, Καθηγητής Επιχειρησιακής Στρατηγικής, Λήψης Στρατηγικών Αποφάσεων και Εξαγορών-Συγχωνεύσεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών με θέμα Επιχειρησιακή Στρατηγική.

Τα σεμινάρια συνεχίστηκαν την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου και την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου με εισηγητή τον κ. Δημήτρη Μπουραντά, Καθηγητή Μάνατζμεντ και Ηγεσίας στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ο κ. Μπουραντάς μίλησε στους επιχειρηματίες της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για 16 ώρες με θέμα Αποτελεσματική Διοίκηση και Ηγεσία.

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου και το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου με θέμα:

  • Στρατηγική Μάρκετινγκ και Εξαγωγών (16 ώρες)
  • Θέματα Μάρκετινγκ για περιόδους ύφεσης
  • Στρατηγικές διείσδυσης στις ξένες αγορές
  • Το μείγμα του Μάρκετινγκ για τις διεθνείς αγορές (προϊόν, τιμή, προώθηση, διανομή)

Εισηγητής θα είναι ο κ. Γεώργιος Αυλωνίτης, Καθηγητής Μάρκετινγκ στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Διευθυντής Σπουδών του Μεταπτυχιακού Προγράμματος (M.Sc), 'Marketing & Επικοινωνία με Νέες Τεχνολογίες', για Στελέχη Επιχειρήσεων. Πρώην Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Μάρκετινγκ.

Έχει προσκληθεί από πολλούς Οργανισμούς και Επιχειρήσεις για να διδάξει σε Σεμινάρια και Προγράμματα για Ανώτερα και Ανώτατα Στελέχη και έχει διατελέσει Σύμβουλος σε θέματα Στρατηγικής Μάρκετινγκ και Οργάνωσης Πωλήσεων σε περισσότερες από 50 Ελληνικές Επιχειρήσεις και Οργανισμούς.


© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.