Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Διακρίσεις αθλητών του Πανευβοϊκού Συλλόγου Αβαντίς

Τρίτη, 14 Δεκεμβρίου 2010, 13:55
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα




-
- - -

Το Σάββατο και την Κυριακή 11 και 12 Δεκεμβρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Κανήθου "Τασος Καμπούρης" πραγματοποιήθηκε το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Shito-Ryu, με την συμμετοχή 670 περίπου αθλητών, από αθλητικά σωματεία της Ελλάδας και της Κύπρου.

Ο Πανευβοϊκός Αθλητικός Σύλλογος Αβαντίς, με προπονητή τον Χρήστο Κουτρούμπα έλαβε μέρος στο Πρωτάθλημα αυτό με 21 αθλητές και αθλήτριες, όπου σημείωσε αρκετές επιτυχίες, αποσπώντας συνολικά, τέσσερα χρυσά μετάλλια, τέσσερα αργυρά και πέντε χάλκινα μετάλλια.

Αναλυτικά:

Χρυσά μετάλλια στο KUMITE πήραν: Ο Μπίρμπας Ιωάννης (13 ετών -50kg) και ο Βάθης Αναστάσιος (11 ετών +45kg). Στα KATA χρυσό μέταλλιο πήραν οι αθλητές Φραντζεσκάκης Δημήτρης στην ηλικία των 7 ετών και ο Μπίρμπας Ιωάννης.

Αργυρά μετάλλια στο KUMITE πήραν: Η Σταματίου Δέσποινα (8 ετών -35kg), η Ανδρώνη Ιωάννα (8 ετών +35kg) & ο Φραντζεσκάκης Κων/νος (9 ετών +40kg). Στα KATA αργυρό μέταλλιο πήρε η Παναγιώτου Νικολέττα στην ηλικία των 11 ετών.

Χάλκινα μετάλλια στο KUMITE πήραν: Η Τσιαβού Χριστίνα (9 ετών -40kg), η Κιοσσέ Ζωή (9 ετών +40kg), η Παναγιώτου Νικολέττα (11 ετών +40 Kg), ο Φραντζεσκάκης Δημήτρης (7 ετών -35 kg) & ο Λιμάκης Βαγγέλης (9 ετών -40kg).

Στο KUMITE τέταρτη θέση πήραν οι αθλητές και οι αθλήτριες: Χαλιώτου Ελένη, Σαλεμή Παρασκευή, Χουλιαράκης Δημήτρης, Λιμάκης Γιώργος και Κιοσσέ Αργυρώ. Και στα ΚΑΤΑ: Κουρή Μαρίνα Ελένη, Μήλιος Ιωάννης, Κουλοχέρης Γεώργιος και Λιμάκης Βαγγέλης.

Συμμετοχή στους αγώνες είχαν οι αθλήτριες Μιμιδάκη Μαρία, Κουλοχέρη Ασημίνα και η Πανταζή Αννα Μαρία.

Να σημειωθεί επίσης ότι η αθλήτρια Κιοσσέ Αργυρώ το Σάββατο 20 Νοεμβρίου έλαβε μέρος στο Πρωτάθλημα Εγχρώμων Ζωνών της ΕΛΟΚ στην Αθήνα και πήρε ασημένιο μετάλιο στα ΚΑΤΑ στην ηλικία των 13 ετών.


© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.