Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Βορειοευβοωτική οικο... γιορτή στην Ιστιαία

Τρίτη, 14 Δεκεμβρίου 2010, 13:42
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

-
- - -

Το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου, στην πλατεία της Ιστιαίας διοργανώνεται μία γιορτή οικολογικού περιεχομένου. Χειροτεχνίες, οικολογικά προϊόντα, εργαστήρια, παραστάσεις, ανταλλακτικό- χαριστικό παζάρι είναι όλα όσα θα βρουν οι επισκέπτες.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής

Σάββατο 18 Δεκέμβρη:

  • Ανταλλακτικό - Χαριστικό Παζάρι. Όποιος θέλει να συμμετάσχει μπορεί να φέρει κάτι από το σπίτι του και να τα ανταλλάξει, όπως ρούχα, παιχνίδια, βιβλία, Cd, διακοσμητικά και χρηστικά αντικείμενα.
  • Στις 11.00: εργαστήρι πηλού, θα ακολουθήσει στις 12.00: εργαστήρι υφαντικής και στη 13.00: εικαστικό εργαστήρι από την παιδική και εφηβική ομάδα ζωγραφικής του Φωτόδεντρου.
  • Στις 17.30 το απόγευμα τη σκυτάλη παίρνουν τα μέλη της σχολής χορού της Μαρίνας με την παράσταση «Kick ball change... and all that jazz»
  • Στις 19.30: παρουσίαση βιβλίου στο «Φωτόδεντρο» από τον Παναγιώτη Τσεπενέκα: «Μικρός οδηγός ζωής».

Την Κυριακή 19 Δεκέμβρη στις 11.00 το πρωί θα στηθεί ένα εργαστήρι παρασκευής σαπουνιού, στις 12.00 σειρά έχει το εργαστήρι κουκλοθεάτρου και στη 13.00 θα ακολουθήσουν παιχνίδια με βότανα, παράσταση δρόμου από τους "Ανταμαπανταχού". Τέλος, στις 16.00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί μουσική εκδήλωση από νεανικά συγκροτήματα από την Βόρεια Εύβοια.

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.