Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Το μέλλον ..."μαύρο" για το Κέντρο Υγείας Μαντουδίου

Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου 2010, 13:17
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα




-
- - -

Η πρόσφατη πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο Κέντρο Υγείας Μαντουδίου πρόσθεσε νέα προβλήματα σε αυτά που ήδη υπάρχουν και παράλληλα, δημιούργησε ερωτηματικά για το μέλλον, που επιφυλάσσεται στο Κέντρο Υγείας και για το αν θα συνεχίσει να παρέχει στους κατοίκους πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας που έχουν ανάγκη, λόγω των γνωστών δυσκολιών επικοινωνίας με το Νοσοκομείο της Χαλκίδας.

Η κατάσταση παρά το ότι έχουν περάσει αρκετές ημέρες φαίνεται ότι δεν έχει ευαισθητοποιήσει τους υπεύθυνους.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του "limniotika.blogspot.com" μετά από επικοινωνία που είχαν με τον υπεύθυνο του Κέντρου Υγείας Μαντουδίου, γιατρό κ. Μοίρο, σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στο καμένο Κέντρο Υγείας, η κατάσταση που επικρατεί είναι η εξής:

"Επισκέφθηκε το Κ.Υ. η αρμόδια υπηρεσία του νοσοκομείου Χαλκίδας, και προσδιόρισε τις επισκευές στο χώρο των επειγόντων περιστατικών που έχει καταστραφεί, για μετά το Πάσχα.

Το Κ.Υ. ήδη έχει μείνει από ασθενοφόρο λόγω βλάβης στο μπροστινό τροχό και ελπίζουν να αποκατασταθεί η βλάβη σε 2-3 μέρες.

Τα επείγοντα περιστατικά εξυπηρετούνται ήδη σε διπλανούς χώρους αλλά αυτό δεν λύνει το πρόβλημα.

Οι τοπικοί δημοτικοί παράγοντες, απερχόμενοι και νεοεκλεγμένοι δεν εμφανίστηκαν ούτε για βοήθεια ούτε για συμπαράσταση, ακόμα!

Κανένας βουλευτής του νομού δεν τους ενόχλησε για να δει τι συμβαίνει! Μετά και τα προβλήματα με το κέντρο υγείας στην Ιστιαία, όπως καταλαβαίνετε, αν πάθει κανείς κάτι στη Βόρεια Εύβοια η προτιμότερη λύση είναι ο Ευβοϊκός ή το Αιγαίο...".

Σχετικά θέματα:


© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.