Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Ευχαριστίες Μητροπολίτη για την ανταπόκριση στο κάλεσμα για συλλογή τροφίμων

Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου 2010, 11:43
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

-
- - -

Την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου, όπως είχε ανακοινωθεί, έλαβε χώρα η συλλογή τροφίμων για την Τράπεζα Τροφίμων και Ενδυμάτων της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος, σε Καταστήματα Super Markets στη Χαλκίδα, Ερέτρια και Νέα Αρτάκη.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος εκφράζει τις ευχαριστίες του ιδίου αλλά και όλων των συνεργατών του, Κληρικών και λαϊκών, στο φιλανθρωπικό έργο της Τοπικής Εκκλησίας, σε όλους εκείνους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα αυτό και προσέφεραν τρόφιμα για όσους έχουν ανάγκη, που καθημερινά προσέρχονται στην Τράπεζα Τροφίμων και Ενδυμάτων της Εκκλησίας, για να βρουν βοήθεια και συμπαράσταση, όπως και στους υπευθύνους και τους εργαζομένους στα καταστήματα για την βοήθειά τους σ' αυτή την προσπάθεια.

Όπως αναφέρει: "Ο λαός μας υπήρξε πάντοτε φιλότιμος και σήμερα, στις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν, θα σταθεί και πάλι πλησίον των ενδεών και εχόντων ανάγκη συνανθρώπων μας".

Η συλλογή τροφίμων θα επαναληφθεί και πάλι την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου στα Καταστήματα των Super Markets ΑΒ Βασιλοπουλος στη Χαλκίδα και Γαληνός (σε όλα τα καταστήματα της Χαλκίδας, της Ερέτριας και της Νέας Αρτάκης).

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.