Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Εργαζόμενοι εμπόδισαν την εισαγωγή τσιμέντου

Πέμπτη, 9 Δεκεμβρίου 2010, 12:46
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

-
- - -

Την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου τα Πρωτοβάθμια Σωματεία Τσιμέντων της Ελλάδος, η Ομοσπονδία Τσιμέντων και το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας με την συμβολή των Εργαζομένων Τσιμέντων Χαλκίδας και Μηλάκι Αλιβερίου, Ελευσίνας, Καμαρίου κ.λ.π. προχώρησαν σε αποκλεισμό του Λιμανιού της Χαλκίδας, αντιδρώντας στην εισαγωγή Τσιμέντου που γίνεται από τρίτες χώρες, όπως η Τουρκία.

Σε σχετική ανακοίνωση τονίζεται ότι είναι άξιο απορίας το γεγονός, ότι σε περίοδο οικονομικής κρίσης με την οικοδομική δραστηριότητα να σημειώνει πτώση και τα εργοστάσια παραγωγής τσιμέντου να υπολειτουργούν, δεν μας φτάνει το τσιμέντο και γίνεται εισαγωγή.

Τα Σωματεία, η Ομοσπονδία Τσιμέντων, το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας, διαμηνύουν προς κάθε κατεύθυνση, ότι είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις δυναμικές παρεμβάσεις, όχι μόνο για το δικό τους συμφέρον αλλά και για το συμφέρον της Εθνικής Οικονομίας.

Διαμηνύουν ότι "ο αγώνας τώρα ξεκίνησε και θα πολεμήσουμε με όλα τα όπλα που έχουμε στη διάθεση μας και σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Ελλάδος"

Την ανακοίνωση υπογράφουν: Η Ομοσπονδία Τσιμέντων Ελλάδος, το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας, το σωματείο τσιμέντων Χαλκίδας, το σωματείο ΑΓΕΤ Αλιβερίου-Μηλάκι, τα σωματεία ΑΓΕΤ Βόλου, Δραπετσώνας, Καμαρι ΤΙΤΑΝ,ΤΙΤΑΝ Πάτρας, ΤΙΤΑΝ Χάλυβα, Ελευσίνα ΤΙΤΑΝ,, Θεσσαλονίκης ΤΙΤΑΝ, τα σωματεία Κέντρου διανομής Θεσσαλονίκης και Κρήτης και τα σωματεία εργαζομένων Κεντρικών γραφείων ΑΓΕΤ και ΤΙΤΑΝ.

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.