Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Αίτημα εμπορικών συλλόγων Μαντουδίου-Λίμνης για τη διατήρηση της ΔΟΥ Λίμνης

Πέμπτη, 9 Δεκεμβρίου 2010, 14:38
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

-
- - -

Με επιστολή τους προς τον υπουργό ΟΙκονομικών οι εμπορικοί σύλλογοι Μαντουδίου-Λίμνης αναφέρονται στο θέμα του ενδεχόμενου κλεισίματος της ΔΟΥ Λίμνης εκφράζοντας τη διαμαρτυρία τους.

Η επιστολή έχει ως εξής:

"Με έκπληξη και ανησυχία πληροφορηθήκαμε από δημοσιεύματα του τύπου την πρόθεση του Υπουργείου σας να καταργήσει τη Δ.Ο.Υ. Λίμνης, που εξυπηρετεί τους φορολογούμενους μιας τεράστιας γεωγραφικής έκτασης 650.000 στρεμμάτων, της περιοχής του νέου Δήμου Μαντουδίου - Λίμνης - Αγίας Αννας.

Η κατάργησή της Δ.Ο.Υ. Λίμνης θα αναγκάζει τους φορολογούμενους και τους επαγγελματίες να διανύουν ακόμη μεγαλύτερες αποστάσεις, προς Ιστιαία ή Χαλκίδα, επιβαρύνοντάς μας με περισσότερα έξοδα και μεγαλύτερη σπατάλη χρόνου. Θα μας υποχρεώνετε να διανύουμε 60 και 80 χλμ, οδηγώντας μία και μιάμιση ώρα, μέσα από έναν επικίνδυνο δρόμο που κλείνει στην πρώτη κακοκαιρία για να διεκπεραιώνουμε απλές φορολογικές υποθέσεις.

Η περιοχή μας έχει τεράστια προβλήματα, παμπάλαιο και επικίνδυνο οδικό δίκτυο, γεωγραφική απομόνωση και οικονομική μιζέρια. Χρειαζόμαστε βοήθεια, και όχι συνεχή απαξίωση που οδηγεί στην εξόντωση του εμπορικού κόσμου.

Ζητάμε την διατήρηση της Δ.Ο.Υ. Λίμνης. Τέρμα πια στην υποβάθμιση και στην απαξίωση της βορειοκεντρικής Εύβοιας".

Σχετικό θέμα:

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.