Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Σίμος Κεδίκογλου: "Η προώθηση των ελληνικών εξαγωγών και η προσέλκυση ξένων επενδύσεων θα αντιμετωπίσουν την οικονομική κρίση"

Τετάρτη, 8 Δεκεμβρίου 2010, 11:42
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

-
- - -

Με στόχο τη διευκόλυνση των ελληνικών εξαγωγικών επιχειρήσεων στις αγορές του εξωτερικού, όπως της Ρωσίας, και παράλληλα την ενίσχυση της προσπάθειας για την προσέλκυση ξένων επενδύσεων στη χώρα μας ο Ελληνορωσικός Σύνδεσμος και το Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο συνδιοργανώνουν ημερίδα με θέμα: «Ρωσία-Ελλάδα-Κύπρος: Πολιτικές, Οικονομικές, Πολιτιστικές Συνέργειες: Παρόν και Μέλλον».

Ο βουλευτής Εύβοιας, Σίμος Κεδίκογλου, Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Φιλίας με τη Ρωσική Ομοσπονδία, Β' Αντιπρόεδρος του Ελληνορωσικού Συνδέσμου εκτιμά, ότι «η επίτευξη των δύο αυτών στόχων, η προώθηση των εξαγωγών και η προσέλκυση επενδύσεων, αποτελούν σημαντικά «όπλα» για να εξέλθει η ελληνική οικονομία της κρίσης. Προς την κατεύθυνση αντιμετώπισης των συνεπειών της έλλειψης ρευστότητας απαιτείται ένας συνολικότερος σχεδιασμός δράσεων, συμφωνιών και συνεργασιών».

Ο Σίμος Κεδίκογλου έχει οριστεί Συντονιστής της 3ης συνεδρίας με θέμα: «Επενδύσεις-Υπηρεσίες-Εμπόριο».

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου, στο Ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία», στην αίθουσα «the Golden Room».

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.