Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Εκδήλωση με θέμα αθλητισμός και παιδί διοργανώνουν ο Γυμναστικός Σύλλογος Χαλκίδας και τα Σχολεία Μπάσκετ

Τετάρτη, 8 Δεκεμβρίου 2010, 11:37
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

-
- - -

Τα σχολεία Basket (Chalkida Basketball Schools) αποτελούν μια νέα πραγματικότητα για τα αθλητικά δρώμενα της πόλης μας και της ευρύτερης περιοχής.

Ο πρόεδρος κ. Τάσος Κολτσιδόπουλος, ο γενικός διευθυντής κ. Θανάσης Καρατσόλιας, ο τεχνικός διευθυντής κ. Θανάσης Γιαπλές, ο επικεφαλής της ιατρικής ομάδας κ. Διαμαντής Θωμάς και όλοι οι συνεργάτες επιχειρούν μια νέα προσέγγιση στο θέμα αθλητισμός και παιδί.

Οι στόχοι που θέτουν είναι:

  • η αναβάθμιση των παρεχόμενων προπονητικών υπηρεσιών μέσω της διαρκούς επιμόρφωσης των προπονητών μας
  • η βελτίωση των υλικοτεχνικών υποδομών
  • η προσφορά ευκαιριών κοινωνικοποίησης και ποικιλίας ερεθισμάτων στα παιδιά σας μέσα από μια σειρά δραστηριοτήτων όπως παρακολούθηση σημαντικών αθλητικών γεγονότων και θεατρικών παραστάσεων, επισκέψεις σε μουσεία και χώρους πολιτιστικού ενδιαφέροντος κ.ά.
  • η ενημέρωση για θέματα ανατροφής και διαπαιδαγώγησης των παιδιών μέσα από την οργάνωση κύκλου εκδηλώσεων με διαλέξεις - ανοιχτές συζητήσεις σε συνεργασία με καταξιωμένους ειδικούς, όπως παιδοψυχολόγους, διατροφολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς, κ.ά.

Στο πλαίσιο αυτό ο Γυμναστικός Σύλλογος Χαλκίδας μαζί με τα σχολεία Μπάσκετ διοργανώνουν το Σάββατο, 11 Δεκεμβρίου και ώρα 10.30 π.μ. στην συνεδριακή αίθουσα της Συνεταιριστικής Τράπεζας Εύβοιας εκδήλωση με ομιλήτρια τη Δρ Σταματοπούλου Φωτεινή, παιδοψυχολόγο.

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.