Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Ημερίδα στη Χαλκίδα για το πρόγραμμα ενίσχυσης επιχειρήσεων

Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2010, 09:59
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

-
- - -

Ο ΕΦΕΠΑΕ και η ΑΝ.ΔΙΑ είναι φορείς διαχείρισης για την Στερεά Ελλάδα του Ειδικού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα του ΕΣΠΑ.

Στο πλαίσιο αυτό έχει προκηρυχτεί το Πρόγραμμα "Μεταποίηση στις νέες συνθήκες" που αποσκοπεί στο μετασχηματισμό της μεταποιητικής παραγωγικής βάσης της Ελληνικής Οικονομίας προς νέα ή διαφοροποιημένα προϊόντα και μεταποιητικές υπηρεσίες καθώς και την ενίσχυση της εξωστρεφούς επιχειρηματικότητας, ως βασικής επιλογής για την παραγωγική αναβάθμιση της χώρας προς αγαθά και υπηρεσίες υψηλής προστιθέμενης αξίας, με ποιότητα, περιβαλλοντική ευαισθησία, και ενσωμάτωση γνώσης και καινοτομίας.

Οι προτάσεις των επιχειρήσεων για ένταξη στο πρόγραμμα μπορούν να κατατίθενται μέχρι 20/12/2010 όπως προβλέπεται από τη σχετική προκήρυξη.

Για το λόγο αυτό η Αναπτυξιακή Διαχειριστική Στερεάς Ελλάδος & Θεσσαλίας (ΑΝ.ΔΙΑ) εταίρος του ΕΦΕΠΑΕ και το Επιμελητήριο Εύβοιας, διοργανώνουν ημερίδα ενημέρωσης των εν δυνάμει δικαιούχων Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στη Χαλκίδα την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου και ώρα 18.30 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Εύβοιας, Βενιζέλου 12 Χαλκίδα.

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.