Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Σε άλλο μήκος κύματος ...η Νεολαία ΠΑΣΟΚ

Δευτέρα, 4 Οκτωβρίου 2010, 12:32
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα




-
- - -


Τη στιγμή που το ΠΑΣΟΚ καλείται να αντιμετωπίσει τις εσωκομματικές έριδες που έχουν προκαλέσει σε πολλές περιπτώσεις επιλογές των υποψηφίων, που υποστηρίζει, με χαρακτηριστικά παραδείγματα και στην Εύβοια με αποκορύφωμα, μάλιστα, την απόφαση του δημάρχου Κηρέως κ. Ενωτιάδη Πρόδρομου να αποσύρει την υποψηφιότητά του υπό το βάρος των ...συντροφικών πιέσεων, η Νομαρχιακή Επιτροπή Νεολαίας Εύβοιας του ΠΑΣΟΚ, θεώρησε σκόπιμο να απευθύνει κάλεσμα στα στελέχη να δώσουν δυναμικό "παρών" και να συμμετάσχουν στις αυτοδιοικητικές εκλογές, κάνοντας λόγο για "τη φρεσκάδα, την ορμή και τις νέες ιδέες, που πρέπει να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτές τις εκλογές".

"Ύστερα από μια εξαιρετικά επίπονη περίοδο αλλά ταυτόχρονα ύστερα από μια αδικαιολόγητη καθυστέρηση η Επιτροπή Ανάδειξης Υποψηφίων ανακοίνωσε τους υποψήφιους που στηρίζει το ΠΑΣΟΚ στο νομό μας.

Μια καθυστέρηση που προκάλεσε σε όλα τα στελέχη αμηχανία και πολλούς κραδασμούς . Οι μοναδικοί που δεν ευθύνονται γι' αυτούς τους κραδασμούς είναι τα στελέχη και εκείνοι που διεκδικούσαν μέχρι τελευταία στιγμή την πολιτική στήριξη.

Καλούμε τους νέους ανθρώπους να δώσουν το δυναμικό τους παρόν και να συμμετάσχουν ενεργά στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Καλούμε όλους τους νέους να στηρίξουν τα δημοκρατικά και προοδευτικά ψηφοδέλτια.

Η επιλογή νέων υποψηφίων στους Καλλικράτειους Δήμους είναι η μοναδική εγγύηση για την ανανέωση που όλη η κοινωνία της Εύβοιας αναζητά.

Καλούμε όλους τους υποψήφιους που στηρίζει το ΠΑΣΟΚ να φτιάξουν ένα ειδικό προεκλογικό πρόγραμμα για τη νέα γενιά.

Καλούμε όλους σε ενότητα για το καλό του τόπου μας και της νεολαίας.

Σας καλούμε να στηρίξετε υποψήφιους του ΠΑΣΟΚ στους Δήμους της Εύβοιας.

Καλούμε όλους τους δημοκρατικούς νέους να συμμετάσχουν στις συνεδριάσεις της νεοσύστατης Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα Νέων ΠΑΣΟΚ Εύβοιας, με επικεφαλής τον Τάκη Λαφαζάνη, με σκοπό την ανάδειξη των καταλληλότερων για να στελεχώσουν το Περιφερειακό αλλά και τα Δημοτικά ψηφοδέλτια.

Η φρεσκάδα, η ορμή και οι νέες ιδέες πρέπει να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο σ' αυτές τις εκλογές".


© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.