Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Σίμος Κεδίκογλου: «Η ψήφος υπέρ κυβερνητικών υποψηφίων σημαίνει έγκριση σε νέα σκληρότερα μέτρα»

Δευτέρα, 4 Οκτωβρίου 2010, 11:20
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

-
- - -


Ο βουλευτής Εύβοιας της ΝΔ κ. Σίμος Κεδίκογλου, υπεύθυνος περιφερειακών εκλογών Δυτικής Ελλάδας αποδεχόμενος την πρόσκληση του προέδρου της Τοπικής Οργάνωσης Αγρινίου κ. Γιάννη Ανδριόπουλου, ήταν κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Αγρίνιο με θέμα: «Οι Δημοτικές Εκλογές-Όλοι μαζί για Όλους στο Αγρίνιο».

Κατά την ομιλία του ο κ. Κεδίκογλου επεσήμανε για μία ακόμα φορά, ότι οι εκλογές είναι κρίσιμες όσον αφορά στο μέλλον των κοινωνιών και παράλληλα τόνισε την ανάγκη συστράτευσης και ενότητας των στελεχών και των οπαδών της Ν.Δ.

Δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για το νικηφόρο αποτέλεσμα στη Δυτική Ελλάδα, παρά το γεγονός, ότι είναι μία περιοχή όπου το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει μεγάλα ποσοστά, λέγοντας πως οι πολίτες έχουν την ευκαιρία να στείλουν στην κυβέρνηση το μήνυμα, ότι καταδικάζουν την επιλογή του μνημονίου.

Είπε χαρακτηριστικά: «Μετά το μνημόνιο ένα, έρχεται το μνημόνιο δύο, θα ακολουθήσει το μνημόνιο τρία και αυτό θα συνεχίζεται μέχρι να κάνουμε το μνημόσυνο της Ελλάδας. Η ψήφος υπέρ των κυβερνητικών υποψηφίων σημαίνει έγκριση σε νέα σκληρότερα μέτρα και η μάχη κατά του μνημονίου είναι αγώνας για την ανεξαρτησία της Ελλάδας».

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ανέφερε: «η νίκη δεν είναι αυτοσκοπός, αλλά από αυτή εξαρτάται το καλό του τόπου. Όλοι οι Νεοδημοκράτες παλεύουμε για αυτό το σκοπό. Στόχος δικός μου είναι να λειτουργήσω ενωτικά, να συνεισφέρω στη γεφύρωση και τη συνεργασία για να αντιμετωπιστούν φαινόμενα προσωπικών στρατηγικών, συμφερόντων και αποσκιρτήσεων. Επιδίωξή μας είναι να διευρύνουμε το φάσμα εκείνων που έρχονται στη Ν.Δ, δημιουργώντας μία νέα πλειοψηφία».


© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.