Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Αρνηση Αποστόλου για την υποψηφιότητά του στη Στερεά με αιχμές για την ηγεσία του ΣΥΝ

Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2010, 13:13
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

-
- - -


Ο Βαγγέλης Αποστόλου, μέλος ΚΠΕ ΣΥΝ και πρώην βουλευτής Ευβοίας του κόμματος, με επιστολή του προς τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου ΣΥΝ Στερεάς Ελλάδας, δεν δέχεται την πρόταση να είναι υποψήφιος περιφερειάρχης στη Στερεά Ελλάδα, αφήνοντας αιχμές στη ηγεσία του κόμματος για τον τρόπο που αντιμετώπισε την πρόταση υποψηφιότητάς του. Ο κ. Αποστόλου αναφέρει στη δήλωσή του:

"Η Γραμματεία του Περιφερειακού Συμβουλίου με Δελτίο Τύπου στις 17/09/2010 γνωστοποίησε στα ΜΜΕ Στερεάς Ελλάδας την από τις αρχές Ιουλίου (με βάση και τη δική μου διαθεσιμότητα) ομόφωνη πρότασή σας προς την ηγεσία του ΣΥΝ να τεθώ επικεφαλής του ψηφοδελτίου, που θα στηρίξει το κόμμα μας στην Περιφέρεια.

Στο χρόνο που μεσολάβησε, η εμπειρία μου στα θέματα οργάνωσης αυτοδιοικητικών εκλογών του κόμματος επέτεινε την αγωνία μου για τον τρόπο διαχείρισης της πρότασής σας και την αγωνία αυτή πρόβαλα με κάθε δυνατό τρόπο στην ηγεσία. Έδειχνε να την συμμερίζεται, αλλά να μην την υπηρετεί.

Δυστυχώς αυτή η απερίσκεπτη κατασπατάληση του χρόνου, αλλά και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά, που με ευθύνη της ηγεσίας έχουν διαμορφωθεί στο χώρο, δεν μου επιτρέπουν πλέον να την αποδεχθώ.

Ευχαριστώ τόσο εσάς που με τιμήσατε με την πρότασή σας, όσο και εκείνους τους συντρόφους που με επιμονή τη στήριξαν. Ήμουν, είμαι και θα είμαι με συνέπεια παρών στο χώρο".

Σχετικό θέμα:

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.