Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Νέες ανεξάρτητες υποψηφιότητες σε Ερέτρια και Κάρυστο

Δευτέρα, 6 Σεπτεμβρίου 2010, 11:43
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

-
- - -


Σε ανακοίνωση της ανεξάρτητης καθόδου τους στις αυτοδιοικητικές εκλογές ανακοίνωσαν δύο ακόμα δήμαρχοι.

Πρόκειται για τη δήμαρχο Ερέτριας κ. Αλημπατέ Αμφιτρίτη και τον δήμαρχο Μαρμαρίου κ. Μανώλη Νίκο.

Η κα Αλημπατέ, μεταξύ άλλων αναφέρει: "Η απόφαση της υποψηφιότητας μου να πείσω τους συμπολίτες μου του Καλλικρατικού Δήμου Ερέτριας να με επιλέξουν ως Δήμαρχο, ήταν αποτέλεσμα ώριμης σκέψης, αναλογισμού των ευθυνών μου απέναντι στη κοινωνία αλλά και στις νέες γενιές που ακολουθούν, αποτέλεσμα σεβασμού στους συμπολίτες μου, φόβου και πάθους: φόβου για το μεγάλο έργο που πρέπει να επιτελέσω ώστε να αναμορφωθεί όλη η προικισμένη από το Θεό και τη φύση περιοχή μας αλλά και πάθους προσφοράς στα κοινά, μια πορεία που ακολουθώ με συνέπεια περισσότερο από 12 χρόνια, αγωνιζόμενη στις επάλξεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης".

Ο δήμαρχος Μαρμαρίου κ. Μανώλης ανακοίνωσε ότι θα ηγηθεί του συνδυασμού που θα αντιπροσωπεύει την ενότητα όλου του δήμου και θα περιλαμβάνει έμπειρα και νέα πρόσωπα.

Ενός συνδυασμού που "θα συνδυάζει τις παραδοσιακές αρχές με τις καινοτόμες ιδέες. Θα δημιουργήσει ένα μοντέλο διοίκησης που θα στηρίζεται σε τέσσερις βασικούς άξονες: Ισονομία, Ισοπολιτεία -Κοινωνική Δικαιοσύνη, Διάχυση ίσων ευκαιριών, Ισόρροπη ανάπτυξη από τον Καφηρέα ως τα Στύρα και από τον Ευβοϊκό ως το Αιγαίο.

Το συγκεκριμένο τετράπτυχο αποτελεί τον οδηγό μας έτσι ώστε να οικοδομήσουμε έναν σύγχρονο, ισχυρό και ενωμένο Δήμο απαλλαγμένο από προκαταλήψεις, στερεότυπα και ιδεοληψίες.

Ως Δήμαρχος Μαρμαρίου, εδώ και δώδεκα χρόνια, ακολούθησα τις παραπάνω αρχές και οι συμπολίτες μου με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους με αυξανόμενα κάθε φορά ποσοστά.

Ως υποψήφιος Δήμαρχος του νέου Δήμου Καρύστου έχω ένα όραμα για την περιοχή μας. Θέλω να δημιουργήσω μία δημοτική αρχή η οποία θα αποκαταστήσει την διαταραγμένη σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα σε Πολιτεία και Πολίτες".


© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.