Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Ο Συμεών Κεδίκογλου ενημερώνεται για τα προβλήματα από φορείς της Εύβοιας

Δευτέρα, 9 Νοεμβρίου 2009, 16:17
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα


-
- - -

Την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου, ο βουλευτής Ευβοίας του ΠΑΣΟΚ, κ. Συμεών Κεδίκογλου μαζί με την άλλη βουλευτή του νομού κα Κατερίνα Περλεπέ και το νομάρχη Ευβοίας κ. Μπουραντά, συναντήθηκαν με αρμόδιους υπηρεσιακούς υπαλλήλους στο Υπουργείο Οικονομίας στην Αθήνα προκειμένου να ενημερώσουν για τις αυξημένες ανάγκες χρηματοδότησης έργων στο νομό, οι οποίες προέκυψαν μετά τις πρόσφατες καταστροφικές πλημμύρες. Στο τραπέζι τέθηκαν βεβαίως και όλα τα μεγάλα ζητήματα, που απασχολούν το νομό και χρίζουν χρηματοδότησης προκειμένου να μπουν σε τροχιά υλοποίησης. Τέλος, συμφωνήθηκε να υπάρξει σύντομα νέα συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου, για την υλοποίηση των αναγκαίων αιτημάτων, αφού έχουν διευρυνθεί και οι δυνατότητες που προσφέρει ο κρατικός προϋπολογισμός.

Την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου, ο κ. Κεδίκογλου είχε συνάντηση με το προεδρείο του Εργατικού Κέντρου Ευβοίας, το οποίο τον ενημέρωσε για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στη NEOSET, αλλά και για άλλα προβλήματα. Ο βουλευτής συναντήθηκε ακόμα με τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Ευβοίας κ. Γκάνη, όπου συζήτησαν για το πώς μπορεί να προωθηθεί από κοινού το πάγιο αίτημα για δημιουργία εφετείου στην Αθήνα. Επίσης συναντήθηκε με το προεδρείο των εργαζομένων του Ι.Κ.Α., όπου του εξέθεσαν τα προβλήματα τους. Ιδιαίτερα επέμειναν στην ελλιπή στελέχωση, πρόβλημα το οποίο θα γίνει οξύτερο, όπως ανέφεραν μετά τη συνταξιοδότηση αρκετών υπαλλήλων στο τέλος της παρούσης χρονιάς.

Τη Δευτέρα 9 και την Τρίτη 10 Νοεμβρίου ο κ. Κεδίκογλου θα επισκεφθεί χωριά των δήμων Ιστιαίας και Αρτεμισίου.

Επίσης, ανακοινώθηκε η σύνθεση των κοινοβουλευτικών τομέων εργασίας (Κ.Τ.Ε.) της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑ.ΣΟ.Κ., οι οποίοι επεξεργάζονται τα προς ψήφιση νομοσχέδια της κυβέρνησης. Ο κ. Κεδίκογλου τοποθετήθηκε στον Κ.Τ.Ε. μορφωτικών υποθέσεων και τον Κ.Τ.Ε. ευρωπαϊκών υποθέσεων. Στις εκλογές που έγιναν την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου, για το προεδρείο του τομέα των μορφωτικών υποθέσεων, ο κ. Κεδίκογλου κατέλαβε τη θέση του γραμματέα.

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.