Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Νεκρός 42χρονος σε τροχαίο στη Χαλκίδα

Παρασκευή, 9 Μαΐου 2008, 15:49
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

Νεκρός ένας 42χρονος, γνωστός έμπορος της Χαλκίδας, σε τροχαίο που συνέβη στις 3.10 το μεσημέρι της Πέμπτης 8 Μαϊου, στη λεωφόρο Κων. Καραμανλή, στο ύψος του σιδηροδρομικού σταθμού, στη Χαλκίδα. Φορτηγό που οδηγούσε 37χρονος, κάτοικος Βασιλικού, προσέκρουσε σε παράνομα σταθμευμένο όχημα και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, όπου συγκρούστηκε μετωπικά με τη μηχανή που οδηγούσε ο 42χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα. Στη σύγκρουση ενεπλάκη και ένα ταξί, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά μια 49χρονη γυναίκα που επέβαινε σ' αυτό.

Συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών ουσιών
Ανδρες της ομάδας δίωξης ναρκωτικών του τμήματος Χαλκίδας, συνέλαβαν το βράδυ της Πέμπτης 8 Μαϊου, στην οδό Στύρων, στη Χαλκίδα, τρία άτομα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Πρόκειται για ένα 32χρονο, κάτοικο Μύτικα, στον οποίο βρήκαν 3 δισκία Vulbegal των 2 mg, έναν 28χρονο κάτοικο Βασιλικού, στον οποίο βρέθηκαν 5 δισκία Hipnostedon των 1 mg και στο εσώρουχό του αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία με ηρωίνη βάρους 1,5 gr και τέλος ένα 28χρονο, κάτοικο Ν. Λαμψάκου, που στην κατοχή του είχε μια χάρτινη συσκευασία με ηρωίνη βάρους 0,1 γρ.

Διαρρήξεις
Αγνωστοι μπήκαν το διάστημα 1.30 με 7, το πρωί της Παρασκευής 9 Μαϊου, σε σπίτι 30χρονης, στο Αφράτι. Αφαίρεσαν 300 ευρώ, μια τηλεόραση, φορητό υπολογιστή, κινητό τηλέφωνο. Τέλος, αφού βρήκαν τα κλειδιά αυτοκινήτου έκλεψαν και το αυτοκίνητο συγγενούς της ιδιοκτήτριας που ήταν παρκαρισμένο απ' έξω από το σπίτι.

Το μεσημέρι της Πέμπτης 8 Μαϊου, άγνωστοι προσπάθησαν να παραβιάσουν κλειδαριά αυτοκινήτου στη Νέα Λάμψακο και αφού απέτυχαν, έσπασαν το μπροστινό δεξιό τζάμι και έκλεψαν πορτοφόλι, που περιείχε 1000 ευρώ, πιστωτικές κάρτες, έγγραφα, καθώς και 2 φωτογραφικές μηχανές.

Κλοπή μοτοσικλετών στη Χαλκίδα

  • Στο Αστυνομικό τμήμα Χαλκίδας καταγγέλθηκε κλοπή μοτοσικλέτας μάρκας Honda, στην οδό Χαραλάμπους, στη Χαλκίδα, το βράδυ Πέμπτης 8 προς Παρασκευής 9 Μαϊου.
  • Το βράδυ Τετάρτης 7 προς Πέμπτης 8 Μαϊου, κλάπηκε μηχανή από την οδό Κωνσταντινίδη.
  • Κλάπηκε την Κυριακή 4 Μαϊου, από την οδό Ερίων, στη Χαλκίδα μια μοτοσικλέτα μάρκας Honda.

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.