Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Ο Κωστής Στεφανόπουλος παρευρέθη στις εκδηλώσεις της Σχολής Πεζικού

Τετάρτη, 25 Απριλίου 2001, 17:05
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

Στις εκδηλώσεις για τον προστάτη του Πεζικού Αγίου Γεωργίου που πραγματοποιήθηκαν στη Σχολή Πεζικού στη Χαλκίδα παρέστη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωστής Στεφανόπουλος. Στο εκκλησάκι της Σχολής εψάλη δοξολογία και στη συνέχεια ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο Πεσόντων. Ο κ. Στεφανόπουλος ευχήθηκε να διατηρήσει ο στρατός την υψηλή ετοιμότητά του. "Ευχόμαστε στο στρατό να είναι πάντοτε σε κατάσταση να μπορεί να ασκήσει τα υπερασπιστικά του καθήκοντα υπέρ της πατρίδος μας. Βεβαίως ευχόμεθα να μη δοθεί ποτέ αυτή η αφορμή και η ευκαιρία, αλλά πρέπει ο στρατός να είναι σε ετοιμότητα", τόνισε.

Νωρίτερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συνοδευόμενος από τον υφυπουργό Εθνικής Αμυνας Δημήτρη Αποστολάκη και τον αρχηγό ΓΕΣ αντιστράτηγο Αντωνακόπουλο περιηγήθηκε σε έκθεση οπλικών συστημάτων, όπου έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα πολυβόλα που κατασκευάζουν ελληνικές πολεμικές βιομηχανίες.

Στην τελετή παρέστησαν οι αρχηγοί του Πολεμικού Ναυτικού και της Αεροπορίας, ο Νομάρχης και οι βουλευτές της Εύβοιας και τοπικοί παράγοντες.

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.