Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Το πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα σκάκι 2011 στην Εύβοια με διοργανώτρια τη Σκακιστική Ακαδημία Χαλκίδας

Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου 2011, 15:41
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

Μεγάλη επιτυχία για την Εύβοια και τον Ευβοϊκό Αθλητισμό θεωρείται η ανάληψη όλων των διοργανώσεων των πρωταθλημάτων Σχολικού Σκακιού, Ατομικού και Ομαδικού για το 2011, Νομού Ευβοίας, Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος και Πανελλήνιο, από τη Σκακιστική Ακαδημία Χαλκίδος. Χαρακτηριστικά αναφέρεται ότι στην τελική φάση των Πανελληνίων Σχολικών πρωταθλημάτων 2011 αναμένεται να προσέλθουν περισσότεροι από 2.500 αθλητές συνοδοί και θεατές.

Στις 26 και 27 Φεβρουαρίου, στο Κλειστό Κανήθου «Τάσος Καμπούρης» θα διεξαχθεί το Ατομικό και Ομαδικό πρωτάθλημα Νομού Ευβοίας, στις 12 και 13 Μαρτίου στο ξενοδοχείο Παλίρροια θα διεξαχθεί το Ατομικό και Ομαδικό πρωτάθλημα Περιφέρειας Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας, στις 16 Απριλίου θα διεξαχθεί το 9ο Πανελλήνιο Ομαδικό Σχολικό Πρωτάθλημα και στις 17 και 18 Απριλίου θα διεξαχθεί το 23ο Πανελλήνιο Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα στους χώρους των ξενοδοχείων, Eretria Village Resort & Conference Center και Holidays in Evia Beach Hotel.

Μέχρι σήμερα, η Ακαδημία έχει διοργανώσει πληθώρα τουρνουά, πρωταθλημάτων και άλλων σκακιστικών εκδηλώσεων στη Χαλκίδα και στην ευρύτερη περιοχή, με τη συμμετοχή κοινού κάθε ηλικίας. Παράλληλα, αποστολές της συμμετέχουν τα τελευταία χρόνια σε Ελληνικά και Διεθνή τουρνουά με αξιοσημείωτη επιτυχία.

Βασικός στόχος της Σκακιστικής Ακαδημίας Χαλκίδας είναι και φέτος μέσα από σκακιστικές - πολιτιστικές εκδηλώσεις η περαιτέρω ανάπτυξη και διάδοση του σκακιού και η καθιέρωση της Εύβοιας σε κέντρο διοργάνωσης μεγάλων σκακιστικών event και πολιτιστικών δράσεων.

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.