Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Εκδηλώσεις της Αθλητικής Μοτοσικλετιστικής Λέσχης Χαλκίδας

Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2011, 15:47
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

Η ΑΜΛΕΧ, Αθλητική Μοτοσυκλετιστική Λέσχη Χαλκίδας θα πραγματοποιήσει μια σειρά εκδηλώσεων.

Την Κυριακή 30 Ιανουαρίου, στη μία το μεσημέρι, θα γίνει η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο κέντρο 'Ξηροβούνι' στα Καμπιά της Δίρφης.

Γίνεται γνωστό ακόμα, ότι για την καλύτερη προετοιμασία των αθλητών λόγω του προγράμματος του Μαρτίου, η πίστα Motocross της Χαλκίδας θα είναι ανοιχτή για ελεύθερη προπόνηση τις Κυριακές του Φεβρουαρίου, 6,20 και 27 και ώρες 10 π.μ. έως 4 μ.μ..

Το διάστημα 7 έως 13 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί έκθεση ζωγραφικής του μέλους της Λέσχης, Δώρας Σκαμιώτη στην αίθουσα του δήμου Χαλκιδέων, στην παραλία Χαλκίδας. Η έκθεση περιλαμβάνει 25 έργα από γνωστά τοπία, πορτρέτα και αθλήματα όπως motocross & BMX. Επίσης θα εκτεθούν και δημιουργίες φανταστικών ηρώων από πλαστελίνη του Βασίλη Τσεκούρα, ενός παιδιού με ικανότητες. Η έκθεση θα λειτουργεί τις ώρες 10.30 π.μ. έως 1.30 μ.μ. και 5.30 μ.μ. έως 10.30 μ.μ.

Η Κυριακή 20 Φεβρουαρίου ορίζεται ως Ημέρα Γιορτής, Εθελοντισμού και Δεντροφύτευσης για την Πίστα Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Χαλκίδας. Η ΑΜΛΕΧ με την υποστήριξη του δήμου Χαλκιδέων και του Δασαρχείου Χαλκίδας θα δεντροφυτεύσει την πίστα. Η πίστα θα λειτουργήσει κανονικά για την προπόνηση και θα υπάρξει και το καθιερωμένο μεσημεριανό διάλειμμα με το 'καζάνι' να 'σπάει' τη μύτη.

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.