Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Κώστας Μαρκόπουλος: "Η αλλαγή κυβέρνησης θα δώσει λύσει στα αδιέξοδα"

Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου 2010, 11:36
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

-
- - -

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Ν.Δ. Κώστας Μαρκόπουλος, σε συνέντευξή του προέβλεψε πολιτικές εξελίξεις το 2011 στη χώρα, λόγω οικονομικού αδιεξόδου στο Μνημόνιο.

Μετέφερε συζητήσεις του με Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που δήλωναν το άγχος τους για την πολιτική που ακολουθεί ο Γιώργος Παπανδρέου.

"Ιδιαίτερα δε τα 5 νομοσχέδια, που ετοιμάζει η Κυβέρνηση, - όπως επισήμανε-, προβληματίζουν πολύ την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ. Αυτά είναι το ενιαίο μισθολόγιο των δημοσίων υπαλλήλων, οι αλλαγές στο ΕΣΥ που κονταίνουν κι άλλο το κοινωνικό κράτος, η μείωση των επικουρικών συντάξεων και εφάπαξ και τέλος τα 7 δις των αποκρατικοποιήσεων (έναντι 3,5 που είχαν ανακοινωθεί) που κανείς δεν γνωρίζει τι, πως και πότε προγραμματίζει ο κος Παπακωνσταντίνου".

Ο κ. Μαρκόπουλος πρόσθεσε, επίσης, ότι "Οι λύσεις στα αδιέξοδα είναι πολιτικές. Το ίδιο συμβαίνει και τώρα στη σύνοδο κορυφής της Ευρώπης. Πολιτική λύση δεν μπορεί να δώσει η κυβέρνηση Γιώργου Παπανδρέου γιατί φαίνεται πως έχει δεσμεύσεις. Δεν εξηγείται αλλιώς η πορεία που έχει πάρει". Ο κ. Μαρκόπουλος ως λύση πρότεινε, όπως ήταν εύλογο, την αλλαγή κυβέρνησης.

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.