Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Παγώνης Χρήστος: "Ξεκινάμε από το μηδέν"

Δευτέρα, 8 Νοεμβρίου 2010, 13:47
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

-
- - -

Δεν είναι ικανοποιημένος ο υποψήφιος δήμαρχος Χαλκίδας κ. Παγώνης Χρήστος από το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου των εκλογών, λέγοντας, ότι περίμενε κάτι περισσότερο, αποδίδοντας, ωστόσο, το αποτέλεσμα στο γεγονός, ότι ο κόσμος εκφράστηκε πολιτικά και όχι αυτοδιοικητικά.

"Ξεκινάμε, τώρα, από το μηδέν και τις επόμενες ημέρες, εκτιμώντας τα νέα δεδομένα, θα επιχειρήσουμε τη μεγαλύτερη δυνατή συσπείρωση.

Το μήνυμα εστάλη, ο πρωθυπουργός με τη δήλωση ότι δεν θα προχωρήσει σε εκλογές εμφανίζεται ικανοποιημένος για το αποτέλεσμα το οποίο τελικά θα κριθεί την Κυριακή 14 Νοεμβρίου.

Οι πολίτες με τη στάση τους έδειξαν ότι η πολιτική ζωή του τόπου πρέπει να γίνει πιο αξιόπιστη. Σίγουρα υπάρχει ζήτημα αναξιοπιστίας των πολιτών απέναντι στους πολιτικούς κάτι που εκφράστηκε με την τη αποχή που είναι πρωτοφανής για τις εκλογές τοπικής αυτοδιοίκησης.

Σε αυτές τις εκλογές πρέπει να εκλεγούν άνθρωποι που θα ασκήσουν χρηστή διοίκηση των τοπικών υποθέσεων και δεν θα πρέπει να είναι κριτήριο εκλογής η γενικότερη πολιτική κατάσταση, η οικονομική κρίση, ή το ποιος νομοθετεί.

Είναι κρίσιμο να επιλέξουν οι πολίτες τα άξια πρόσωπα, που θα διοικήσουν τις τοπικές κοινωνίες με τρόπο διαφορετικό και νόμιμο. Ο κόσμος δεν πρέπει να εκφραστεί πολιτικά στο δεύτερο γύρο των εκλογών.

Εμείς θα προσπαθήσουμε να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα".

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.