Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Σοφία Ντούρου: "Ψήφος στο ταξικό κίνημα είναι ψήφος καταδίκης"

Δευτέρα, 8 Νοεμβρίου 2010, 12:54
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

-
- - -

Η υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας με τη "Λαϊκή Συσπείρωση" κα Ντούρου Σοφία, με δηλώσεις της στο "Σερβιτόρο της Εύβοιας", τόνισε ότι το αποτέλεσμα της εκλογικής διαδικασίας της 7ης Νοεμβρίου

"...είναι πολύ θετικό και στην Εύβοια και στη Στερεά και πανελλαδικά. Τα στοιχεία δείχνουν ότι ο κόσμος μέσα από την ενίσχυση των ψηφοδελτίων της "Λαϊκής Συσπείρωσης" έστειλε το μήνυμα της καταδίκης του ΠΑΣΟΚ και σαφέστατα όχι ενίσχυσης της ΝΔ.

Ο κόσμος θέλησε να αντιδράσει ακόμα και μέσα από την αποχή, κάτι που δεν μας βρίσκει σύμφωνους, ωστόσο, τους καλούμε να μη διαλέξουν ανάμεσα στο μεγαλύτερο ή μικρότερο κακό, ανάμεσα σε αυτούς που περνάνε αντιλαϊκά μέτρα, αλλά να δώσουν και τη δεύτερη Κυριακή την απάντησή τους. Να καταδικάσουν και όχι να διαλέξουν. Πρέπει να καταλάβουν ότι η ψήφος καταδίκης έχει ιδιαίτερη πολιτική σημασία.

Ο κόσμος δεν πρέπει για δεύτερη φορά να εγκλωβιστεί στις απειλητικές δηλώσεις του Παπανδρέου και να επηρεαστεί από το κλίμα τρομοκρατίας και αποσταθεροποίησης με τα πακέτα που έσκαγαν. Αυτό που έκανε ο κ. Παπανδρέου ήταν εκβιαστικό και έπαιξε ρόλο, φοβίζοντας τον κόσμο που ήδη βιώνει την αστάθεια.

Η αύξηση κατά 6.000 ψήφους της δύναμής μας στο περιφερειακό ψηφοδέλτιο είναι ένα σημαντικό στοιχείο για τη σημασία που έχει να πιστέψει ο λαός στη δύναμή του, στηρίζοντας τις λαϊκές κινητοποιήσεις και το ταξικό κίνημα".

Η κα Ντούρου απηύθυνε και κάλεσμα συμμετοχής στο πανελλαδικό συλλαλητήριο του ΚΚΕ τη Δευτέρα 15 Νοεμβρίου ενάντια στα νέα μέτρα της τρόικας.

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.