Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Γιάννης Σιαγιάννης: "Συναντήσαμε λυσσαλέα συμφέροντα απέναντί μας"

Τρίτη, 9 Νοεμβρίου 2010, 14:08
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

Τους πολίτες του δήμου Κύμης-Αλιβερίου που τους τίμησαν με την ψήφο τους ευχαριστεί ο κ. Σιαγιάννης Γιάννης και δεσμεύεται ότι η φωνή τους θα είναι μία ισχυρή άποψη στο δημοτικό συμβούλιο. Παράλληλα, αναφέρεται στα "λυσσαλέα συμφέροντα" που τους πολέμησαν.

"Συμμετείχαμε σ' αυτές τις αυτοδιοικητικές εκλογές για το Δήμο Κύμης - Αλιβερίου με πολιτικά έντιμο και κυρίως πολιτικά καθαρό τρόπο. Στο μικρό χρονικά διάστημα της προεκλογικής μας εκστρατείας προσπαθήσαμε να ξεδιπλώσουμε τις για μας, και για πολλούς άλλους, πλήρεις και πρωτοποριακές θέσεις μας για μια διαφορετικού τύπου διακυβέρνηση του Δήμου. Για τον Δήμο των Πολιτών και των ενεργών δημοτών. Σ' αυτή μας την πορεία συναντήσαμε λυσσαλέα συμφέροντα απέναντι μας.

Συμφέροντα κομματικά, αυτοδιοικητικά, κοινοβουλευτικά, επιχειρηματικά αλλά και συνταξιούχων της πολιτικής που θεωρούν ότι «υπηρέτησαν» τον τόπο.

Συναντήσαμε όμως την θέρμη και την αγάπη χιλιάδων πολιτών οι οποίοι μας στήριξαν έμπρακτα σ' αυτές τις εκλογές. Εξ' άλλου είναι γνωστό σε όλους ότι μόνο οι πολίτες και η κοινωνία μας στήριξαν και κανένας άλλος κομματικός ή θεσμικός παράγοντας.

Ευχαριστώ θερμά την κοινωνία και τους πολίτες για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν.

Με πυξίδα το πρόγραμμά μας θα τους εκπροσωπήσουμε στο νέο μας Δήμο Κύμης - Αλιβερίου.

Δεσμεύομαι ότι η φωνή τους θα' ναι μια ισχυρή άποψη στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου και ότι θα συνεχίσουμε αταλάντευτα την αυτοδιοικητική μας πορεία προς όφελος του Δήμου μας".

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.