Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Βλαχογεώργος Γιώργος: "Ο ελληνικός λαός ερωτεύεται το 'βιαστή' του"

Δευτέρα, 8 Νοεμβρίου 2010, 13:27
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

-
- - -

Σαφής και αφοπλιστικός ήταν ο υποψήφιος δήμαρχος Χαλκίδας κ. Βλαχογεώργος Γιώργος, σχολιάζοντας στο "Σερβιτόρο της Εύβοιας" το εκλογικό αποτέλεσμα του πρώτου γύρου, διευκρινίζοντας ότι πρόκειται για την προσωπική του εκτίμηση.

Όπως είπε: "ο ελληνικός λαός πάσχει από σύνδρομο της Στοκχόλμης. Τι σημαίνει αυτό; "ερωτεύομαι το βιαστή μου". Δεν μπορώ να καταλάβω και να εξηγήσω την ψήφο του ελληνικού λαού, όταν από την επομένη των εκλογών αναρωτιούνται για το τι μας περιμένει στη συνέχεια.

Επίσης, δεν θα έπρεπε να υπάρχει αποχή, έχω υποστηρίξει πολλές φορές ότι ο Έλληνας οφείλει να τοποθετείται καθώς η αποχή δεν βοηθάει κανένα.

Σε τοπικό επίπεδο δεν καταλαβαίνω, ποιο είναι το έργο του κ. Ζεμπίλη που του έφερε τη μεγάλη διαφορά, ο δεύτερος ο κ. Παγώνης ήταν τόσο λίγος,; δεν ξέρω τι να πω, έχω απορία".

Για τη στάση που θα τηρήσουν στο δεύτερο γύρο ο κ. Βλαχογεώργος τόνισε, ότι πρότασή του θα είναι να τηρηθεί αυστηρή ουδετερότητα και να μην προκρίνουν κανένα υποψήφιο, διατηρώντας πάντως επιφυλάξεις και σε αυτή την περίπτωση. Πρόσθεσε, ότι σημαντικό ρόλο στο αποτέλεσμα για το χώρο τους έπαιξε η διάσπαση και αυτό το ζήτημα θα τους απασχολήσει άμεσα.

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.