Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Δέσποινα Σπανούδη: Η Στερεά Ελλάδα έχει θλιβερές πρωτιές σε φτώχεια, ανεργία κι υποβάθμιση

Σάββατο, 30 Οκτωβρίου 2010, 13:23
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

-
- - -

Η υποψήφια Περιφερειάρχισσα Στερεάς Ελλάδας με το Αυτοδιοικητικό Κίνημα, Δέσποινα Σπανούδη, παραχώρησε συνέντευξη στον Κώστα Παπαγιάννη για την εφημερίδα "Αυγή".

Η κα Σπανούδη σημειώνει ότι η Στερεά Ελλάδα έχει πλέον θλιβερές πρωτιές σε φτώχεια, ανεργία και ακραία περιβαλλοντική υποβάθμιση, ενώ αντιμετωπίζεται αφενός ως πίσω αυλή της Αττικής για προβληματικές δραστηριότητες από τις οποίες αποκομίζονται τεράστια κέρδη, όπως βαριές βιομηχανίες, ενεργειακές εγκαταστάσεις, απόβλητα, και αφετέρου ως τροφοδότης. Τα νερά μεταφέρονται από το Μόρνο και την Υλίκη, τα δάση καταστρέφονται για εξορύξεις και αυθαίρετες οικοδομές.

Ταυτόχρονα δηλώνει άγνοια για την αιτία που οδήγησε τον ΣΥΝ σε αυτόνομη κάθοδο στην περιφέρεια Στ. Ελλάδας με υποψήφιο περιφερειάρχη τον Ν. Στουπή. Το Αυτοδιοικητικό Κίνημα Περιφέρειας Στερεάς δεν δέχεται χρίσματα, αλλά έχει λάβει την στήριξη των Οικολόγων-Πράσινων, της Δημοκρατικής Αριστεράς, συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ (ΑΚΟΑ, ΑΠΟ, ΔΕΑ, ΚΕΔΑ, ΚΟΕ, Οικοσοσιαλιστές, Ομάδα Ρόζα), καθώς και μελών του ΣΥΝ, όπως ο πρώην δήμαρχος Θήβας Κ. Κουρκούτης που είναι υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας.

Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε εδώ: www.avgi.gr/ArticleActionshow.action?articleID=577914

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.