Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Δεν έγινε η παρέλαση στην Κύμη λόγω κακοκαιρίας

Σάββατο, 30 Οκτωβρίου 2010, 12:57
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

-
- - -

Ματαιώθηκε η καθιερωμένη παρέλαση της μαθητιώσας και σπουδάζουσας νεολαίας της Κύμης, λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας που έπληξε την περιοχή, με καταρρακτώδη βροχή και πολύ δυνατό αέρα.

Στις 11 το πρωί της Πέμπτης 28 Οκτωβρίου, τελέστηκε η δοξολογία στον μητροπολιτικό ναό του Αγίου Αθανασίου της Κύμης, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ. Ακολούθησε ο πανηγυρικός της ημέρας από τον εκπαιδευτικό του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κύμης κ. Κούκη Δημήτρη. Στη συνέχεια εψάλη τρισάγιο στην μνήμη των πεσόντων, μέσα στην εκκλησία λόγω της κακοκαιρίας, και όχι έξω από αυτήν στο ηρώο των πεσόντων, όπως είναι καθιερωμένο.

Η κατάθεση των στεφάνων έγινε με πάρα πολύ δυσκολία από τον Δήμαρχο Κύμης Δημήτρη Θωμά, τον εκπρόσωπο του Νομάρχη κ. Καπελέρη και τους εκπροσώπους των στρατιωτικών αρχών, λόγω της δυνατής βροχής.

Στη δοξολογία παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Κύμης Δημήτρης Θωμάς, ο εκπρόσωπος του Νομάρχη Σταμάτης Καπελέρης, η πρόεδρος του Δ.Σ. του Δήμου Κύμης Αρετή Μπάτσα - Θωμά, οι αντιδήμαρχοι Βασίλης Παπάς και Κατερίνα Κουϊμιτζή, Δημοτικοί Σύμβουλοι, οι μαθητές των δημοτικών σχολείων, του Γυμνασίου και του Λυκείου της Κύμης, καθώς και οι σπουδαστές της Ακαδημίας εμποροπλοιάρχων Κύμης.

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.