Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Βολές Δεμερτζή κατά Μπουραντά

Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2010, 13:31
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

-
- - -


Δριμεία κριτική άσκησε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ευβοίας κ. Δεμερτζής Βασίλης στον Νομάρχη Εύβοιας κ. Θανάση Μπουραντά, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Λαμία Fm-1. (www.lamiafm1.gr/index.php?newsid=8001)

Ο κ. Δεμερτζής ανέφερε: "'Όταν στη Φθιώτιδα έκαναν μελέτες και γίνονταν κοσμογονία έργων υποδομής, στην Εύβοια ο κ. Μπουραντάς έκανε το...παλατάκι του, το γραφείο του και άφησε εδώ και 8 χρόνια ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία να κάνει έργα υποδομής στην Εύβοια".

Επισήμανε, επίσης, ότι: "ο κ. Μπουραντάς γίνεται και επικίνδυνος για τη συνοχή της Περιφέρειας με τις όψιμες αποσχιστικές του απόψεις. Δηλαδή τι θέλει ο κ. Μπουραντάς να απομονωθούμε;

Αυτό δυστυχώς το έχει πετύχει εδώ και χρόνια που άφησε την Εύβοια στο περιθώριο των εξελίξεων όταν άλλοι Νομοί της Στερεάς και ειδικά η Φθιώτιδα έχουν εκμεταλλευτεί στο μέγιστο εθνικά και κοινοτικά κονδύλια."

Ο κ. Δεμερτζής συνεχίζοντας την επίθεσή του τόνισε τις "οβιδιακές αλλαγές του κ. Μπουραντά που μέχρι προχτές διεκδικούσε να είναι υποψήφιος δήμαρχος Χαλκίδας και αφού απέτυχε τώρα στρέφεται στην Περιφέρεια".

Σχετικό θέμα:

  • ΠΑΣΟΚ προς Δεμερτζή: "Κατανούμε την ασθενή σας μνήμη καθότι απών από τα δρώμενα του Νομού" www.servitoros.gr/news/view.php/29907/

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.