Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

ΠΑΣΟΚ προς Δεμερτζή: "Κατανούμε την ασθενή σας μνήμη καθότι απών από τα δρώμενα του Νομού"

Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2010, 13:40
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

-
- - -


Τα ξίφη τους διασταυρώνουν Νομαρχιακή Επιτροπή Εύβοιας του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ με αιχμή του δόρατος την υποψηφιότητα του κ. Μπουραντά Θανάση ως αντιπεριφερειάρχη στο περιφερειακό ψηφοδέλτιο με τον κ. Περγαντά.

Η έναρξη του προεκλογικού αγώνα ξεκίνησε όχι και με τις καλύτερες προϋποθέσεις και όπως όλα δείχνουν δεν ξέρουμε αν τελικά θα επικρατήσει το κλίμα πολιτικού πολιτισμού.

Μετά τα όσα δήλωσε ο κ. Δεμερτζής, πρόεδρος της ΝΟΔΕ και τις ευθείες βολές κατά του κ. Μπουραντά η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ πέρασε στην αντεπίθεση, εκδίδοντας σχετική ανακοίνωση:

"Κατανοούμε την άγνοια σας και αιτιολογούμε την ασθενή σας μνήμη καθότι απουσιάζατε από τα δρώμενα του Νομού. Την αλήθεια και την πραγματικότητα τη γνωρίζουν πρωτίστως οι πολίτες του Νομού.

Ο Νομάρχης κ. Θ. Μπουραντάς έδωσε ισχυρές μάχες στο Περιφερειακό Συμβούλιο υπερασπιζόμενος με πάθος τα συμφέροντα του Νομού.

Για την ετοιμότητα μελετών και εντάξεων έργων στο Νομό - σε σχέση με άλλους Νομούς της Περιφέρειας - και για την Λαμιοκεντρική αντίληψη που αντιπάλεψε, ο κ. Δεμερτζής οφείλει να ενημερωθεί πληρέστερα.

Οι πολίτες και γνώση και κρίση διαθέτουν και θα επιβεβαιώσουν την εμπιστοσύνη τους στα νέα του καθήκοντα από τη θέση του αντιπεριφερειάρχη Ν. Εύβοιας στον κ. Θ. Μπουραντά".

Σχετικό θέμα:

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.