Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Τα "Κυζίκεια" θα θυμίζουν τις αλησμόνητες πατρίδες

Δευτέρα, 6 Σεπτεμβρίου 2010, 11:55
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

-
- - -


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν και φέτος ο πολιτιστικές εκδηλώσεις Κυζίκεια 2010, με θεατρικές παραστάσεις, μουσικές βραδιές και παρουσίαση παραδοσιακών χορών. Πλήθος κόσμου παρακολούθησε τις εκδηλώσεις, που οι περισσότερες ήταν αποτέλεσμα δουλειάς όλων των πολιτιστικών τμημάτων της ΔΗ.Κ.Ε.Ν.Α.

Ο δήμαρχος Ν. Αρτάκης, κ. Πρατσόλης Αναστάσιος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

"Το δικό μας καθήκον αλλά και ιερή υποχρέωση μας, είναι η διατήρηση και ανάπτυξη της πολιτιστικής μας ταυτότητας και ειδικά σήμερα στις νέες συνθήκες που διαμορφώθηκαν, μεγαλύτερο χρέος μας είναι η διατήρηση της τοπικής μας ταυτότητας. Τα Κυζίκεια, μέσα από την όμορφη και πολύχρονη διαδρομή τους, είναι μια βασική προϋπόθεση γι' αυτήν την προσπάθεια. Γι ' αυτό πρέπει να παραμείνουν και θα παραμείνουν, ως ο σημαντικός σταθμός του νέου ταξιδιού της πόλης μας, ριζωμένα στις καρδιές μας, να θυμίζουν όχι μόνο πια τις "Αλησμόνητες Πατρίδες" αλλά και την υποχρέωση όλων για κοινή προσπάθεια σε ένα σίγουρο μέλλον της όμορφής πόλης μας μέσα από τον νέο Δήμο μας".

Σχετικό θέμα:

  • Έπεσε η αυλαία των εκδηλώσεων Κυζίκεια με τις συμμετοχές του χορευτικού Εργαστηρίου Αρτάκης www.servitoros.gr/news/view.php/29642/


© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.