Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Συνδιάσκεψη στο υπουργείο Οικονομίας για την πορεία του ΕΣΠΑ

Τετάρτη, 5 Μαΐου 2010, 16:28
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

Η Γενική Γραμματέας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κ. Κατερίνα Διαμαντοπούλου θα συμμετάσχει στις 6 Μαΐου, στη 2η Συνεδρίαση της Διάσκεψης των Προέδρων των Επιτροπών Παρακολούθησης των Επιχειρησιακών Προγραμμάτων του ΕΣΠΑ, του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης και του Επιχειρησιακού Προγράμματος Αλιείας.

Στη συνδιάσκεψη θα προεδρεύσει η Υπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κ. Λούκα Κατσέλη, ενώ η παρουσίαση της πορείας υλοποίησης και των στόχων θα γίνει από τους Γενικούς και Ειδικούς Γραμματείς των Υπουργείων και των 13 Περιφερειών.

Επίσκεψη της Κατερίνας Διαμαντοπούλου στο νομό Ευρυτανίας

Η Γενική Γραμματέας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, κα Κατερίνα Διαμαντοπούλου επισκέφθηκε την Παρασκευή 30 Απριλίου και το Σάββατο 1 Μαΐου το νομό Ευρυτανίας. Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Νομάρχη Ευρυτανίας κ. Κ. Κοντογεώργου παρόντος και του βουλευτή Ευρυτανίας, κ. Ηλία Καρανίκα, η κ. Διαμαντοπούλου και οι συνεργάτες της εξέτασαν τα έργα που είναι σε εξέλιξη στο νομό καθώς και την επιτάχυνση της πορείας υλοποίησης όσων έχουν ενταχθεί στο ΕΣΠΑ.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο γραφείο του Δημάρχου Καρπενησίου κ. Β. Καραμπά παρουσία και των αντιδημάρχων του δήμου καθώς και του κ. Καρανίκα. Κατά τη σύσκεψη συζητήθηκαν θέματα που αφορούν σε αθλητικά έργα, αποκατάσταση του κτιρίου του ΚΤΕΛ Ευρυτανίας και η ολοκλήρωση και αποπληρωμή του Προγράμματος ανάπτυξης συστήματος γεωγραφικών πληροφοριών

Η κα Διαμαντοπούλου επισκέφθηκε και το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καρπενησίου κ.κ. Νικόλαο.

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.