Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Περιοδεία του Σίμου Κεδίκογλου στη Νότια Καρυστία

Δευτέρα, 1 Μαρτίου 2010, 17:54
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

- - - -

Περιοδεία στη Νότια Καρυστία πραγματοποίησε ο βουλευτής Εύβοιας της ΝΔ, Σίμος Κεδίκογλου το διήμερο 27 με 28 Φεβρουαρίου. Σε συναντήσεις που είχε με τους Δημάρχους Καρύστου και Μαρμαρίου ενημερώθηκε για τα προβλήματα της περιοχής.

Ο βουλευτής διαπίστωσε ότι στο δημοτικό διαμέρισμα Καλλιανών παραμένουν αποκλεισμένοι μετά και την κατάρρευση σημαντικού τμήματος του δρόμου Αγ. Δημήτριος - Καλλιανοί. Ο κ. Κεδίκογλου παρατήρησε πως η περαιτέρω συνέχιση της απαράδεκτης σημερινής κατάστασης του συγκεκριμένου οδικού δικτύου εγκυμονεί κινδύνους για τους διερχόμενους οδηγούς και δημιουργεί πολλά προβλήματα στην εμπορική και οικονομική ανάπτυξη της περιοχής.
Συγκεκριμένα, όπως του εξομολογήθηκε ο οδηγός του δημοτικού σχολικού λεωφορείου, που μεταφέρει τους μαθητές από τους Καλλιανούς στο Μαρμάρι, αισθάνεται φόβο κάθε φορά που περνάει από το συγκεκριμένο κομμάτι του δρόμου για την ασφάλεια των παιδιών.

"Η κατάσταση αυτή δεν πάει άλλο και είναι επιτακτική ανάγκη να κατασκευαστεί ένα σύγχρονο και ασφαλές οδικό δίκτυο, που θα λύσει τα προβλήματα των κατοίκων", καυτηριάζοντας παράλληλα τη στάση του Νομάρχη που θέλησε να τιμωρήσει -όπως είπε- μία ταλαιπωρημένη περιοχή.

Σχετικό θέμα:

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.