Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Μήνυμα της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Εύβοιας για τη νέα σχολική χρονιά με αιχμές κατά Ζεμπίλη

Δευτέρα, 30 Αυγούστου 2010, 13:36
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

- - - -

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς η Νεολαία ΠΑΣΟΚ Εύβοιας εύχεται στους μαθητές και στους εκπαιδευτικούς να έχουν μια καλή χρονιά και χαιρετίζουν την απόφαση του Υπουργείου για πρόσληψη 15.500 αναπληρωτών εκπαιδευτικών, εκφράζοντας την ευχή η δέσμευση αυτή να υλοποιηθεί έγκαιρα.

Στο μήνυμά τους τονίζουν, επίσης, την ανάγκη να δοθούν άμεσα τα χρήματα από τους δήμους στα σχολεία για την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών τους, αφήνοντας αιχμές κατά του Δήμου Χαλκιδέων, που ενώ έχει τα χρήματα δεν τα διαθέτει.

Πιο αναλυτικά αναφέρουν τα εξής:

"Ελπίζουμε παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία που περνάει η χώρα μας να μην υπάρξουν ή τουλάχιστον να ελαχιστοποιηθούν τα προβλήματα που παρουσιάζονταν τα προηγούμενα χρόνια τόσο στην πρωτοβάθμια όσο και στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Η πολιτεία οφείλει και πρέπει να κάνει το χρέος της τόσο σε τοπικό όσο και σε κεντρικό επίπεδο. Το υπουργείο πρέπει να μεριμνήσει, οι εκπαιδευτικοί και τα βιβλία να είναι στην ώρα τους και οι δήμοι πρέπει να διαθέσουν όλες τις υπηρεσίες για την αποκατάσταση των ζημιών στα σχολεία αλλά και τη διάθεση των χρημάτων έγκαιρα και όχι όπως γίνεται στο Δήμο Χαλκιδεων που ενώ έχει τα χρήματα δεν τα διαθέτει.

Ευχόμαστε τέλος σε όλους τους Ευβοιώτες επιτυχόντες στις Πανελλαδικές εξετάσεις να έχουν μια καλή σταδιοδρομία και επιτυχία στις σπουδές τους. Σε όσους δεν τα κατάφεραν να μην απογοητεύονται, χάθηκε μια μάχη αλλά όχι ο πόλεμος, ευχόμαστε καλές επιλογές και επιτυχία σε ό,τι επιλέξουν να κάνουν."

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.