Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Κάλεσμα του υποψηφίου του ΚΚΕ Κώστα Μιχαήλ για στήριξη της Λαϊκής Συσπείρωσης

Δευτέρα, 30 Αυγούστου 2010, 12:36
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα




- - - -

Μήνυμα προς τους δημότες απευθύνει ο υποψήφιος Δήμαρχος Κύμης-Αλιβερίου του ΚΚΕ, Κώστας Μιχαήλ, καλώντας τους παράλληλα να στηρίξουν με την ψήφο τους τους συνδυασμούς της "Λαϊκής Συσπείρωσης".

Όπως υπογραμμίζει οι πολίτες " Έχουν ανάγκη από Δήμαρχο και Δημοτικούς Συμβούλους ασυμβίβαστους αγωνιστές και όχι αγωνιστές «του καναπέ» και του «καφενέ», κινδυνολόγους και τρομοκράτες, συκοφάντες. Χρειάζονται εκλεγμένους άφοβους, που δεν διστάζουν να σηκώσουν πρώτοι τα βάρη του αγώνα".

Σε άλλο σημείο της ανακοίνωσης αναφέρεται στα χαρακτηριστικά του Καλλικράτη, επισημαίνοντας ότι οι νέοι δήμοι έχουν ένα και μοναδικό χαρακτηριστικό:

"Είναι τοπικοί μηχανισμοί του κράτους, δηλαδή της εξουσίας της πλουτοκρατίας, της εξουσίας που κόβει το δικό σου «ψωμί» και το «ψωμί» των παιδιών σου για να δίνει δισεκατομμύρια με τη «σέσουλα» στο μεγάλο κεφάλαιο. Που μαραζώνει το κλάδο της οικοδομής. Που μειώνει δραματικά τις θέσεις εργασίας στον ΑΗΣΑ (από 230 σήμερα σε 70 αύριο). Που εξωθεί τους εργαζόμενους στην ΑΓΕΤ σε οικειοθελή έξοδο. Που θέλει ομήρους τους εργαζόμενους στην ΕΒΟ Κύμης".

Ο κ. Μιχαήλ ζητάει από τους δημότες πριν αποφασίσουν ποιον συνδυασμό θα στηρίξουν στις εκλογές του Νοέμβρη να αναλογιστούν πρώτα που ήταν όλοι όσοι σήμερα διεκδικούν την ψήφο, "όταν οι εργάτες και οι υπάλληλοι αγωνίζονταν ενάντια στο γκρέμισμα δικαιωμάτων και κατακτήσεων δεκαετιών; όταν οι αγρότες αγωνίζονταν για να κρατηθούν στον τόπο τους, να πουλήσουν σε αξιοπρεπείς τιμές τα προϊόντα τους;

Όταν οι εκπαιδευτικοί και η νεολαία αγωνίζονταν για σύγχρονη λαϊκή Παιδεία";.

Καταλήγει, αναφέροντας πως στη μάχη των τοπικών εκλογών η Λαϊκή Συσπείρωση "θέτει στο επίκεντρο της πάλης της τον άλλο δρόμο ανάπτυξης που καθορίζεται αποκλειστικά και μόνο από τα συμφέροντα της εργατικής τάξης,της μεσαίας και φτωχής αγροτιάς, των αυτοαπασχολούμενων στην πόλη και την ύπαιθρο. Η Λαϊκή Συσπείρωση δεν κρύβεται πίσω από ψεύτικα ψηφοδέλτια της λεγόμενης «τοπικής κοινωνίας», πίσω από δήθεν ανεξάρτητους και ακομμάτιστους υποψηφίους που την άλλη μέρα από την εκλογή τους θα αθετήσουν τις υποσχέσεις τους, θα σταλθούν απέναντι στις λαϊκές, ανάγκες και αγωνίες".


© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.