Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Κ. Μαρκόπουλος: Υπάρχει ενορχηστρωμένο σχέδιο εναντίον μου από ετερόκλητες συμμαχίες

Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2010, 18:28
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Ν.Δ. και βουλευτής Ευβοίας Κώστας Μαρκόπουλος με αφορμή την εκπομπή του δημοσιογράφου Ι. Παπαγιάννη στο Extra channel, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Πολλά μπορεί αλλά και πρέπει να ανέχεται ένας πολιτικός. Την κριτική, τη διαφορετική άποψη ακόμα και την προσωπική επίθεση με πολιτικούς όρους. Ποτέ όμως τη λασπολογία, την ύβρη, και τη συκοφαντία. Τα τελευταία «υπηρέτησε» ο δημοσιογράφος Ι. Παπαγιάννης και το κανάλι EXTRA CHANNEL στις εκπομπές της Τετάρτης 13/1, Πέμπτης 14/1 και Παρασκευής 15/1.

Είναι φανερή η προσπάθειά τους να θίξουν την ηθική μου υπόσταση, αλλά και την πολιτική μου ύπαρξη, όταν χωρίς κανένα στοιχείο τόλμησαν να μιλήσουν για «πλουτισμό» μου από τη θητεία μου στο Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης. Ασφαλώς και έδωσα εντολή για κατάθεση μηνύσεως και αγωγής, τόσο στο κανάλι, όσο και στο δημοσιογράφο. Και για την εξέλιξή τους θα κρατώ ενήμερη την κοινωνία της Εύβοιας διότι θεωρώ αυτήν την ενημέρωση ουσιαστική για την εμπιστοσύνη των πολιτών στο πρόσωπό μου.

Ωστόσο, είναι δεδομένο, ότι υπάρχει ενορχηστρωμένο σχέδιο σπίλωσής μου, και, ως εκ τούτου, πολιτικού μου τραυματισμού από την ώρα που πρωταγωνίστησα στην εκλογή του Αντ. Σαμαρά στην Προεδρία του κόμματος της Ν.Δ.. Φαίνεται ότι ετερόκλητες συμμαχίες έχουν συναφθεί μετά την τοποθέτησή μου στη θέση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου. Αυτές οι ετερόκλητες συμμαχίες, γνωστές σε μένα, θα αποκαλυφθούν σιγά - σιγά.

Σε καμία περίπτωση πάντως δεν πρόκειται ούτε να διαπραγματευτώ, ούτε να συμβιβαστώ, ούτε να αλλάξω τα χαρακτηριστικά του τρόπου που πολιτεύομαι. Οι εποχές μας απαιτούν, ειλικρινείς, κρυστάλλινους και τολμηρούς πολιτικούς. Αυτές είναι οι αρχές μου».

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.