Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Το ΚΚΕ καταγγέλλει το δήμο Χαλκιδέων για "φίμωμα"

Κυριακή, 31 Μαΐου 2009, 20:13
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Ευβοίας του ΚΚΕ καταγγέλλει το δήμο Χαλκιδέων για εχθρική συμπεριφορά απέναντι στο κόμμα. Συγκεκριμένα, καταγγέλλει το γεγονός ότι συνεργείο του δήμου κατέβασε την Παρασκευή 29 Μαϊου τις αφίσες και τα πανό που προπαγάνδιζαν την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ, που γινόταν την ίδια μέρα στο στρογγυλό της παραλίας. Από την άλλη άφησαν τις αφίσες με τη φωτογραφία του κ. Καραμανλή που μιλούσε στις 31 Μαϊου στη Λαμία.

Ας σημειωθεί ότι ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ στη διακομματική επιτροπή του δήμου, είχε διαφωνήσει εξ' αρχής με την απαγόρευση της αφίσας κ.ά., εκφράζοντας την άποψη ότι "τέτοιες ενέργειες οδηγούν στη φίμωση και στην παρεμπόδιση της ελεύθερης διακίνησης ιδεών. Η πόλη δεν ασχημίζει όπως λένε από την κομματική αφίσα, αλλά από την εμπορική αξιοποίηση της με συναίνεση του δήμου".

Επίσης το ΚΚΕ, σημειώνει το γεγονός ότι στο τό δελτίο της διακομματικής δεν έχει συμπεριληφθεί η καταγγελία του εκπροσώπου του ΚΚΕ, που έκαναν αποδεκτή και οι άλλοι εκπρόσωποι, ότι αντιδήμαρχος του δήμου Χαλκίδεων τηλεφώνησε στη λιμενική αστυνομία και τους επέβαλλε να παρέμβουν για να συλληφθούν μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ που έβαζαν αφίσες στην παραλία.

Σχετικό θέμα:

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.