Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Δωρεά minibus της Vodafone στους δήμους Ταμυνέων και Κονιστρών

Τρίτη, 4 Νοεμβρίου 2008, 18:52
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

Η Vodafone, παρέδωσε στις 24 Οκτωβρίου δύο οχήματα τύπου mini van στους Δήμους Κονιστρών και Ταμυνέων. Τα μικρά λεωφορεία θα εξυπηρετούν τις μετακινήσεις των κατοίκων και των μαθητών των παραπάνω δήμων. Η δωρεά αυτή εντάσσεται στο ολοκληρωμένο πρόγραμμα της εταιρείας για την ανακούφιση των πυρόπληκτων περιοχών της Εύβοιας.

Από την πρώτη στιγμή της καταστροφής, η Vodafone βρέθηκε στην Εύβοια, όπου σε συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, κατέγραψε τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών και δρομολόγησε τις απαραίτητες διαδικασίες για την ικανοποίηση τους. Συγκεκριμένα, η εταιρεία εγκατέστησε άμεσα τηλεφωνικούς θαλάμους για να καλύψει δωρεάν τις τηλεπικοινωνιακές ανάγκες των κατοίκων της Παναγιάς και Τραχηλίου του Δήμου Ταμυνέων, Κρεμαστού και Μακρυχωρίου του Δήμου Κονιστρών και των ευρύτερων περιοχών τους.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της συνεργασίας της Vodafone με τους Γιατρούς του Κόσμου, η κινητή μονάδα πρωτοβάθμιας ιατρικής περίθαλψης «Ζωή» και η κινητή συμβουλευτική μονάδα «e-ΚΙΒΩΤΟΣ» έσπευσαν στις πληγείσες περιοχές της Εύβοιας, προκειμένου να παράσχουν άμεσα ιατροφαρμακευτική και ψυχολογική βοήθεια στους κατοίκους.

Στο πρόγραμμα ενίσχυσης των πυρόπληκτων περιοχών της Εύβοιας που κατάρτισε η Vodafone, εντάσσεται επίσης και η δωρεά ποσού 30.000 € στο Δήμο Ταμυνέων, για την αποκατάσταση του προαυλίου χώρου σχολείου.

Οι δήμαρχοι Ταμυνέων και Κονιστρών, κα Κατερίνα Καράπα και Δημήτρης Παπαναστασίου, έκαναν την ακολουθη δήλωση:

«Στην πολύ δύσκολη περίοδο που διανύουμε μετά την περσινή καταστροφική πυρκαγιά, ευτυχώς για μας υπήρξαν ιδιωτικοί φορείς και επιχειρήσεις, που μας στήριξαν με ευαισθησία και χωρίς "ανταλλάγματα".

Σ' αυτή την περίπτωση ήταν πολύ σημαντική η βοήθεια που μας προσέφερε η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας Vodafone.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά το Διοικητικό Συμβούλιο, τα στελέχη της εταιρείας κ. Αγγελική Παπαντωνίου, Διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων, τις συνεργάτιδες της κ. Ασπα Μωραΐτη και Μάγδα Ηλία, για την προσφορά τους στους Δήμους μας και τους δημότες».

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.