Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Ερώτηση για το κλείσιμο των καταστημάτων του ΟΤΕ σε περιοχές της Εύβοιας

Τρίτη, 21 Οκτωβρίου 2008, 16:54
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

Ο βουλευτής Ευβοίας του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπαγεωργίου, κατέθεσε ερώτηση στον υπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών για το κλείσιμο των καταστημάτων του ΟΤΕ. Ο κ. Παπαγεωργίου στην ερώτησή του αναφέρει ότι:

"Για πολλοστή φορά η Κυβέρνηση απαξιώνει τον ΟΤΕ και τη δραστηριότητα του, αφού είναι ειλημμένη -όπως όλα δείχνουν- η απόφαση να κλείσει καταστήματα του, μεταξύ αυτών του Αλιβερίου, της Ιστιαίας, της Καρύστου, της Κύμης, της Αιδηψού, του Μαντουδίου και των Ψαχνών, με συγκεκριμένες καταληκτικές ημερομηνίες για το κάθε κατάστημα. Συνεχίζει έτσι η Κυβέρνηση να μειώνει έσοδα από τον Οργανισμό, να του φορτώνει έξοδα, να αδιαφορεί για το κοινωνικό συμφέρον και τις παρεχόμενες στον πολίτη υπηρεσίες και φυσικά να αδιαφορεί πλήρως για την απασχόληση, αφού δεν την απασχολεί καθόλου η τύχη των εργαζομένων, ενώ φυσικά αφήνει το πεδίο «ελεύθερο» στους εκλεκτούς της του ιδιωτικού τομέα, να κινούνται όπως αυτοί θέλουν, χωρίς κανένα ανταγωνισμό. Επιπλέον, περιφρονεί και υποβαθμίζει κατά τρόπο προκλητικό την ελληνική περιφέρεια -παραγνωρίζοντας ακόμα και το λεγόμενο εθνικό συμφέρον- για την οποία τόσο πολύ υποτίθεται ότι ενδιαφέρεται".

Τέλος, ο βουλευτής ρωτά τον υπουργό αν θα αναθεωρήσει την άποψή του ώστε να συνεχίσουν να λειτουργούν τα καταστήματα του ΟΤΕ, καθώς και αυτά που λειτουργούν στην Εύβοια.

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.