Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Εξορμήσεις της ΔΕΠΑΧ εκτός Χαλκίδας

Δευτέρα, 7 Ιουλίου 2008, 15:56
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

Η Δημοτική Επιχείρηση Πολιτισμού & Ανάπτυξης Χαλκίδας (Δ.Ε.Π.Α.Χ.) συνεχίζει τις εξορμήσεις στο πλαίσιο παρακολούθησης αξιόλογων πολιτιστικών εκδηλώσεων σε χώρους εκτός πόλης και προτείνει την παρακολούθηση της θεατρικής παράστασης «Ορνιθες» του Αριστοφάνη από το Θέατρο Τέχνης- Κάρολος Κουν στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, την Κυριακή 20 Ιουλίου. Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες στο Πολιτιστικό Τμήμα της ΔΕΠΑΧ (Αβάντων 50 - 1ος όροφος) κ. Δέσποινα Καλογεροπούλου και στο τηλέφωνο 22210 87111.

Την Κυριακή 6 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση παρακολούθησης της συναυλίας«Τι έχει μείνει από τη φωτιά» του Νίκου Πορτοκάλογλου, στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού. Οι Χαλκιδέοι που παρακολούθησαν τη συναυλία έμειναν κατενθουσιασμένοι, από τις ερμηνείες όλων των τραγουδιστών που συμμετείχαν στη γιορτή, για την έναρξη του νέου κύκλου του Νίκου Πορτοκάλογλου, και είχαν παίξει σημαντικό ρόλο στην πορεία του όλα τα χρόνια της επιτυχημένης πορείας του.

Υπενθυμίζεται, ότι στα πλαίσια των ίδιων εκδηλώσεων, η ΔΕΠΑΧ ανανεώνει το ραντεβού, για την Κυριακή 13 Ιουλίου, στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, για τη συναυλία «Τα τραγούδια της περασμένης μέρας» με το Σταύρο Ξαρχάκο με την Κρατική Ορχήστρα Ελληνικής Μουσικής. Ερμηνεύουν: Μαρία Φαραντούρη, Μανώλης Μητσιάς, Μαρία Σουλτάτου.

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.