Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Επιτυχίες των μαθητών του συλλόγου "Αβαξ και Πεσσοί" στους νομαρχιακούς σχολικούς αγώνες σκάκι

Παρασκευή, 28 Μαρτίου 2008, 11:43
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

Το Αθλητικό Εκπολιτιστικό Κέντρο "Αβαξ και Πεσσοί", εκφράζει την ικανοποίησή του, γιατί οι μαθητές του σκακιστικού τμήματος πρωταγωνίστησαν στους φετινούς νομαρχιακούς μαθητικούς αγώνες την Κυριακή 23 Μαρτίου, στο κλειστό γυμναστήριο Κανήθου.

Με συγκομιδή δεκεπτά μεταλλίων: 6 χρυσά (Πάρις Σοϊλεμέζης, Γιώργος Σοϊλεμέζης, Μιλτιάδης Μεταξάς, Κωνσταντίνος Σοϊλεμέζης, Γιώργος Τζανής & ως πρώτο κορίτσι η Έρση Χατζηλία), 6 αργυρά (Γιώργος Φραγγιάς, Ανδρέας Μαντζούτας, Έρση Χατζηλία, Γιάννης Σφυρίδης, Γιάννης Σέγκος, & ως 2ο κορίτσι η Μαρία Φλώκου) 5 χάλκινα (Μάνος Δασκαλάκης, Κωνσταντίνος Καββαθάς, Βίκτωρ Παπαδήμας, και ως 3α κορίτσια η Αρετή Κανέλλου και -σε απόλυτη ισοβαθμία με το 2ο- η Αναστασία Τσαγανάκη) και οκτώ Κυπέλλων. Τα πέντε χρυσά μετάλλια των αγοριών + τρία από τα πρώτα κορίτσια (Έρση Χατζηλία, Βούλα Ζησίμου, Εύη Παπαδήμα) και ειδικά με τις πέντε ακόμη θέσεις πρόκρισης για τους Πανελλήνιους ατομικούς σχολικούς αγώνες.

Γ' Δημοτικού: Μαντζούτας Ανδρέας, Ε' Δημοτικού: Μεταξάς Μιλτιάδης, ΣΤ' Δημοτικού: Σέγκος Γιάννης, Α' Γυμνασίου: Τζάνης Γεώργιος και Φλώκου Μαρία από την Δ' Δημοτικού, που ήλθαν να προστεθούν στην επιτυχία των πέντε παιδιών της ομάδος του 20ου Δημοτικού Σχολείου, που πήρε την πρόκριση από το πρόσφατο Περιφερειακό ομαδικό σχολικό της Αμφισσας) αναδεικνύεται μακράν ο Σύλλογος με το πιο ελπιδοφόρο φυτώριο στον χώρο τού Ευβοϊκού Σκακιού.

Το Διοικητικό Συμβούλιο συγχαίρει τους γονείς, όλους τους μαθητές, για την αγωνιστική τους συμπεριφορά και την ωραία προσπάθειά τους.

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.