Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

, 14:07
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

Πνιγμένη βρέθηκε το πρωί της Τρίτης 3 Απριλίου η 39χρονη Δήμητρα Γεωργίου, διευθύντρια του πολιτικού γραφείου του βουλευτή Ευβοίας Σίμου Κεδίκογλου μέσα στο βουλευτικό αυτοκίνητο, το οποίο είχε πέσει στη θάλασσα. Μέσα στο αυτοκίνητο στη θέση του συνοδηγού βρέθηκε νεκρός ο 40χρονος Χρήστος Βρεττός, Χαλκιδέος επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης του πρακτορείου διανομής τύπου "Αργος".

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το βράδυ της Κυριακής 1 Απριλίου, η Δήμητρα Γεωργίου, παρέα με το βουλευτή, τον αστυνομικό συνοδό του και το Χαλκιδέο επιχειρηματία διασκέδαζαν σε νυχτερινό κέντρο της Χαλκίδας. Γύρω στις 10 το βράδυ, η γυναίκα ζήτησε τα κλειδιά του βουλευτικού αυτοκινήτου και έφυγε μαζί με το Χρήστο Βρεττό.

Από την ώρα αυτή εξαφανίστηκαν και έτσι το πρωί της Δευτέρας 2 Απριλίου ο κ. Κεδίκογλου, δήλωσε την εξαφάνιση του αυτοκινήτου του. Οι συγγενείς των αγνοουμένων δήλωσαν την εξαφάνισή τους το απόγευμα. Από τη στιγμή εκείνη άρχισαν οι έρευνες για να εντοπίσουν στις 7.30 το πρωί της Τρίτης 3 Απριλίου το αυτοκίνητο σε βάθος 5 μέτρων μέσα στη θάλασσα, περίπου κάτω απο την υψηλή γέφυρα της Χαλκίδας, από την ευβοϊκή μεριά. Το αυτοκίνητο ανασύρθηκε με γερανό.

Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι η γυναίκα έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και έπεσε στη θάλασσα, είτε το αυτοκίνητο είχε σταματήσει κάπου και λύθηκε το χειρόφρενο, με αποτέλεσμα να κυλήσει χωρίς οι επιβάτες του να προλάβουν να αντιδράσουν.

Ο κ. Κεδίκογλου μόλις πληροφορήθηκε το τραγικό συμβάν έκανε την ακόλουθη δήλωση: "Είμαι συγκλονισμένος από την τόσο άδικη απώλεια δύο νέων ανθρώπων. Η σκέψη μου είναι στις οικογένειες που έχουν αφήσει πίσω τους. Τα θερμότερα συλλυπητήριά μου και πρέπει να σεβαστούμε και τους νεκρούς αλλά και ακόμη περισσότερο τους ζωντανούς. Ήταν μια πολύ άτυχη μια πολύ τραγική στιγμή."

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.