Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Υποψήφιος με τον Δημήτρη Θωμά ο Μαργέλης Αγγελής

Πέμπτη, 7 Οκτωβρίου 2010, 14:17
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

-
- - -


Ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου των εν Αττική Κυμαίων, υποστράτηγος ε.α κ. Μαργέλης Αγγελής με επιστολή του προς τα μέλη του Συλλόγου ανακοινώνει την πρόθεσή του να συμμετέχει ενεργά στον αγώνα για την εκλογή Κυμαίου δημάρχου στο νέο δήμο Κύμης-Αλιβερίου, αποδεχόμενος την πρόταση που του απηύθυνε ο δήμαρχος κ. Θωμάς.

Όπως αναφέρει η συμμετοχή του δεν σκοπεύει "σε πολιτική ή αυτοδιοικητική καριέρα, αλλά στη στήριξη και βοήθεια της τοπικής αυτοδιοίκησης, στην πρώτη εφαρμογή και λειτουργία του Δήμου Κύμης - Αλιβερίου".

Στο πλαίσιο αυτό θα μετέχει ως υποψήφιος, στο ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο του επί δύο τετραετίες εκλεγμένου Δημάρχου Κύμης κ. Θωμά Δημητρίου, στη θέση του μέλους του τοπικού συμβουλίου του Δημοτικής Κοινότητας Κύμης.

Ο κ. Αγγελής Μαργέλης γεννηθηκε το 1950 και πέρασε στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων το 1970. Ορκίστηκε Ανθυπολοχαγός το 1974 και υπηρέτησε σε πολλές μονάδες σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο. Παντρεύτηκε το 1980 την Γεωργία Μενεγάκη και έχει ένα γιο. Αποστρατεύτηκε το 2004 με τον βαθμό του Υποστρατήγου ε.α. Έκτοτε έχει εκλεγεί δύο φορές στο Δ.Σ. του συλλόγου των εν Αττική Κυμαίων όπου και εκτελεί αυτή την περίοδο χρέη Αντιπροέδρου.

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.