Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Επιστολή Λύκου προς τον Δημήτρη Θωμά

Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2010, 14:07
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

-
- - -


Τους λόγους που δεν θα παραστεί στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κύμης εξηγεί με επιστολή του προς τον δήμαρχο κ. Θωμά Δημήτρη ο δημοτικός σύμβουλος κ. Δημήτριος Λύκος.

Συγκεκριμένα αναφέρει: "Κύριε Δήμαρχε, Σας ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση στη Τακτική συνεδρίαση του Δημ. Συμβουλίου, αυτή της 21ης Σεπτεμβρίου 2010.

Έκρινα σκόπιμο να μη παρευρεθώ για το παρακάτω λόγο:

Δεν λάβατε υπόψιν τις προσφορές που πρότεινα να κάνω για έργα στο Τοπ. Διαμέρισμα Ανδρονιάνων του Δήμου μας, δηλαδή:

  • 1) Στρώσιμο με κυβόλιθους εσωτερικού δρόμου συνολικής επιφάνειας 600τ.μ.
  • 2) Κατασκευή κεραμοσκεπής στέγης επιφανείας 160 τ.μ. (μαζί με τα WC) στο Δημ. Σχολείο του οικισμού Δένδρων.
  • 3) Αποκατάσταση βλαβών, ενίσχυση και αρμολόγηση του τοξωτού γεφυριού, πραγματικό μνημείο τέχνης, στη τοποθεσία «μύλος Σάντα» που κινδυνεύει να καταρρεύσει.

Στη πρώτη περίπτωση θα προσέφερα όλους τους κυβόλιθους, στη δεύτερη θα αναλάμβανα τη κατασκευή της στέγης αφού ο Δήμος έφερνε τα υλικά και στο τρίτο έργο στο συνολικό κόσμος για το τοξωτό γεφύρι θα πλήρωνα εγώ το 50%.

Σεις κ. Δήμαρχε αγνοήσατε όλα τα παραπάνω και δεν απαντήσατε. Κατόπιν αυτής της περίεργης αδιαφορίας στην προτεινόμενη προσφορά μου, νομίζω ότι λίγο νόημα έχει να παρευρεθώ στη συνεδρίαση του Δημ. Συμβουλίου.

Η ενασχόλησή μου με τα κοινά θέλω να είναι ουσιαστική και αυτό το γνωρίζετε. Στο Δήμο ήλθα για να προσφέρω και όχι να πάρω, όπως αυτό συνήθως γίνεται.

Και εντέλει δεν ταιριάζουν στο χαρακτήρα μου οι όποιες κοκορομαχίες, επικίνδυνες χειρονομίες, όπως η εκτόξευση ποτηριού από σας εναντίον συναδέλφων της Αντιπολίτευσης κατά την συνεδρίαση του Δημ. Συμβουλίου (αυτό δεν ξεχνιέται) και οι ακατανόμαστες ύβρεις, συνηθισμένα φαινόμενα στα συμβούλια του Δήμου μας".


© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.