Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Ο Χρήστος Τζαχρήστος στο συνδυασμό του Ανέστη Ψαρρού

Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2010, 14:13
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

-
- - -


Την απόφασή του για συστράτευση με τον Ανέστη Ψαρρό, στη διεκδίκηση του Δήμου Μαντουδίου, Λίμνης και Αγίας Αννας έκανε γνωστή ο δημοτικός σύμβουλος του δήμου Νηλέως κ. Τζαχρήστος Χρήστος, πιστεύοντας "πως η εμπειρία, οι γνώσεις, το πάθος και η διάθεση για συνεργασίες με νέους ικανούς, έντιμους και χωρίς κομματικές εξαρτήσεις ανθρώπους, εγγυάται το καλύτερο δυνατό μέλλον για την περιοχή".

Διαβεβαιώνει πως ελπίζοντας στο «χρίσμα» των συμπολιτών και όχι των κομμάτων θα αγωνισθούν με όλες τις δυνάμεις για το κοινό καλό.

Σε σχετική ανακοίνωση τονίζει: "Είναι μεγάλη πρόκληση για όλους μας, η νέα πραγματικότητα που μας επιβάλει ο «Καλλικράτης». Καλούμαστε να δημιουργήσουμε ένα μεγάλο Δήμο με ισόρροπη ανάπτυξη, κοινωνική προστασία, σεβασμό στο περιβάλλον και τους ανθρώπους. Ιδιαιτέρως τώρα στις δύσκολες συνθήκες της οικονομικής κρίσης, που περνάει η χώρα μας, ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης γίνεται ακόμη πιο σημαντικός.

Τα πρώτα βήματα του ενιαίου δήμου, θα γίνουν με δυσκολία, χωρίς πόρους, μέσα σε αμφισβήτηση και καθυστερήσεις. Θα χρειαστεί πάρα πολύ δουλειά, ολοκληρωμένες προτάσεις και σχέδιο και την αξιοποίηση όλων των ενεργών δυνάμεων της περιοχής μας. Θα πρέπει να αναζητηθούν ευρύτερες κοινωνικές και τοπικές συμμαχίες, που να εκφράζουν τις ανάγκες και τις προσδοκίες της νέας εποχής".

Σχετικό θέμα:

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.