Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Τομείς ευθύνης στην Οργανωτική Επιτροπή της "ΔΗΣΥ" ανέλαβαν Ρουσόπουλος και Μανιάτης

Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2011, 11:55
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

-
- - -

Ο κ. Ρουσόπουλος Κώστας και ο κ. Μανιάτης Χαράλαμπος συμμετέχουν από την Εύβοια στην Οργανωτική Επιτροπή της "Δημοκρατικής Συμμαχίας" ενόψει του συνεδρίου, που έχει οριστεί για τις 27,28 και 29 Μαϊου, στην Αθήνα.

Στις 15 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση των 115 μελών της Οργανωτικής Επιτροπής, όπως έχουν οριστεί με απόφαση της προέδρου κας Ντόρας Μπακογιάννη.

Κατά τη συνεδρίαση ορίστηκαν οι υπεύθυνοι των 15 συνολικά θεματικών τομέων που συγκροτήθηκαν. Ο κ. Ρουσόπουλος ανέλαβε τον τομέα της αυτοδιοίκησης και των οικονομικών και ο κ. Μανιάτης ορίστηκε υπεύθυνος για τη σύνταξη του καταστατικού.

Μιλώντας στο "Σερβιτόρο της Εύβοιας" ο κ. Ρουσόπουλος έκανε λόγο για ένα στελεχειακό δυναμικό υψηλού επιπέδου, ενώ χαρακτήρισε καινοτόμα τη διαδικασία διαλόγου, που ξεκίνησε και η οποία θα ολοκληρωθεί με τα προσυνέδρια.

Όπως είπε, όποιος επιθυμεί ακόμα και μη μέλος της Δημοκρατικής Συμμαχίας μπορεί να καταθέτει μέσω internet τις απόψεις και τις προτάσεις του για διάφορα ζητήματα.

Η διαδικασία είναι ανοιχτή και έχει στόχο να καταγραφούν όλες οι τάσεις, για το λόγο αυτό θα πραγματοποιηθούν και επαφές με τους φορείς που κατά τομέα εμπλέκονται στην κατάρτιση των προγραμματικών θέσεων του Κινήματος.

Όσον αφορά στη μέχρι σήμερα παρουσία της Δημοκρατικής Συμμαχίας με βάση τα ποσοστά που καταγράφονται ο κ. Ρουσόπουλος δήλωσε στο "Σερβιτόρο της Εύβοιας" ότι γενική εκτίμηση είναι ότι θα λάβει ποσοστό πάνω από 3% και θα μπει στη Βουλή.

Πρόσθεσε, επίσης, ότι στόχος τους δεν είναι η αποσταθεροποίηση της Νέας Δημοκρατίας μέσω των αποχωρήσεων βουλευτών, για τους οποίους τόνισε ότι δεν είναι μαριονέτες για να κατευθύνονται, αλλά πρόκειται για ένα νέο Κίνημα που απευθύνεται στην κοινωνία και ευελπιστεί να πείσει τους πολίτες ότι μπορούν να δώσουν διέξοδο και λύση στα προβλήματα.

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.