Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Κοπή πίτας και βραβεύσεις από την Ένωση Σκακιστών

Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2011, 11:51
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα


-
- - -

Η Ευβοϊκή Ένωση Σκακιστών έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της την Κυριακή 16 Ιανουαρίου.

Κατά την εκδήλωση έγινε αναφορά στα πεπραγμένα του 2011, βραβεύτηκαν οι αθλητές της Ένωσης που διακρίθηκαν στο Εφηβικό Εσωτερικό Πρωτάθλημα του Συλλόγου που έγινε κατά τη διάρκεια των διακοπών των Χριστουγέννων.

Συγκεκριμένα βραβεύτηκαν οι εξής αθλητές ανά κατηγορία:

  • Κάτω των 16: 1ος Σταμέλος Ιωάννης, 2ος Πίσχινας Βαγγέλης, 3ος Πατατούκος Χαράλαμπος.
  • Κάτω των 12: 1ος Νικάκης Παναγιώτης, 2ος Τσότρας Ιωάννης, 3η Τσότρα Στέλλα.

Επίσης βραβεύτηκε και η μικρότερη αθλήτρια που έλαβε μέρος στο πρωτάθλημα Πίσχινα Μαρίσια.


Στη φωτογραφία διακρίνονται από αριστερά στη πίσω σειρά οι: Πίσχινας Βαγγέλης, Πατατούκος Χαράλαμπος, Σταμέλος Ιωάννης, Νικάκης Παναγιώτης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γιαννούτσος Παναγιώτης και η Γραμματέας του Συλλόγου Ελένη Δρακοπούλου. Στη μπροστινή σειρά διακρίνονται οι: Πίσχινα Μαρίσια, Τσότρα Στέλλα και Τσότρας Ιωάννης.

Επιπλέον επαινέθηκαν όλοι οι έφηβοι αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου που έλαβαν μέρος και διακρίθηκαν στις επίσημες αγωνιστικές δραστηριότητες του 2010.

Σε αυτούς συμπεριλαμβάνονται και οι: Βασιλείου Ιωάννης, Παύλου Αντώνης, Παύλου Ιωακείμ, Δεμερτζή Καλλιόπη και Νικοσλαβινού Μαρία.

Σε σχετική ανακοίνωση υπογραμμίζεται ότι "αποτελεί μεγάλη επιτυχία για το σύλλογο το γεγονός ότι ο αθλητής Καλαϊτζής Βαγγέλης απόκτησε πτυχίο προπονητή αναγνωρισμένο από την Παγκόσμια Σκακιστική Ομοσπονδία μετά από επιτυχή παρακολούθηση σεμιναρίου στην Αθήνα".

Ανοιχτό τουρνουά σκάκι
Τέλος, μετά την ολοκλήρωση του εσωτερικού τουρνουά σκάκι 2010, ξεκινάει την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου στις 6μ.μ. το πρώτο Ανοιχτό Τουρνουά Σκάκι της Ευβοϊκής Ένωσης Σκακιστών, οι αγώνες του οποίου θα γίνονται κάθε Τετάρτη και θα ολοκληρωθεί στις 2 Μαρτίου 2011. Δηλώσεις συμμετοχής στον κ. Γιαννούτσο Παναγιώτη (τηλ.2221087908, 6944806371).

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.