Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Ο Σταύρος Καρκαλέτσης στηρίζει την υποψηφιότητα του Θανάση Χειμάρα

Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2010, 17:09
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

-
- - -

Ο Σταύρος Καρκαλέτσης, τέως περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας & Ευβοίας του ΛΑΟΣ, στηρίζει με δήλωσή του την υποψηφιότητα του Θανάση Χειμάρα για την περιφέρεια.

Το πρώην στέλεχος του ΛΑΟΣ, ζητά να στηριχθεί ο κ. Χειμάρας, τον οποίο χαρακτηρίζει άνθρωπο αυτοδημιούργητο, καταξιωμένο και έμπειρο περί τα αυτοδιοικητικά.

"Η περιφέρειά μας δεν χρειάζεται πολιτικούς γυρολόγους, που αλλάζουν θέσεις και κόμμα κάθε 4ετία. Η ανάπτυξη της περιφέρειάς μας ζητά πολιτική ανιδιοτέλεια και διάθεση παραγωγής έργου για το κοινό καλό. Θεωρώ ότι στήριξη στον Αθ. Χειμάρα σημαίνει εμπιστοσύνη στην σταθερότητα, στην συνέπεια και στην διάρκεια" υπογραμμίζει ο κ. Καρκαλέτσης.

Παράλληλα εκφράζει και τη στήριξή του στον Αντώνη Σαμαρά και στην προσπάθεια αναγέννησης της παράταξης της ΝΔ, 'έχοντας απέναντι όχι μόνο την ανεπάρκεια του Παπανδρέου, αλλά και τα υποστυλώματά του, Καρατζαφέρη και Μπακογιάννη".

"Καλώ όλους όσους με τίμησαν πέρυσι με την ψήφο τους στην Εύβοια, αλλά και όλα τα στελέχη του ΛΑ.Ο.Σ. στην περιφέρειά μας που συνεργάστηκα μαζί τους ως περιφερειάρχης, και που αποχώρησαν μην αντέχοντας την μετριοκρατία και τις ιδεολογικές κολοτούμπες, να στηρίξουμε τον άνθρωπο των έργων, για να μείνει η ελπίδα ζωντανή: τον Αθανάσιο Χειμάρα" καταλήγει ο κ. Καρκαλέτσης.

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.