Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Αφιερωμένο στον Παπαδιαμάντη το ημερολόγιο της Μητρόπολης

Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2010, 13:41
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

-
- - -


Εξεδόθη ήδη και κυκλοφορεί το Εγκόλπιο Ημερολόγιο έτους 2011 της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος, από τις εκδόσεις του Επικοινωνιακού-Μορφωτικού και Πολιτιστικού Ιδρύματος της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος, το οποίο είναι αφιερωμένο στον μεγάλο διηγηματογράφο της Σκιάθου και «άγιο των ελληνικών γραμμάτων» Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη, με αφορμή την συμπλήρωση 100 ετών από την κοίμησή του (1911-2011).

Την επιμέλεια του Ημερολογίου είχαν, ο Αρχιμανδρίτης Φιλόθεος Θεοχάρης, Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος και Ιεροκήρυξ και ο συνεργάτης της Ιεράς Μητροπόλεως κ. Αγγελος Μαντάς, Δρ. Φιλολογίας.

Οι σελίδες του Ημερολογίου θ' αποτελέσουν για τους αναγνώστες ευκαιρία για περαιτέρω μαθητεία στο ήθος του ΑλεξάνδρουΠαπαδιαμάντη, ενώ δίνονται στον αναγνώστη και οι απαραίτητες πληροφορίες για την ποιμαντική διακονία της Ιεράς Μητροπόλεως, μέσα από τις ενοριακές κοινότητες, τα εκκλησιαστικά ιδρύματα κ.λπ.

Το Ημερολόγιο μπορούν να προμηθευτούν, όσοι επιθυμούν, από όλες τις Ενορίες της Ιεράς Μητροπόλεως, όπως και από το Βιβλιοπωλείο, που βρίσκεται στην οδό: Αβάντων 32. Τα έσοδα από την πώληση του Ημερολογίου, θα διατεθούν για τα ποιμαντικά και φιλανθρωπικά έργα της Μητρόπολης.

© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.