Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Οι κάτοικοι της Έξω Παναγίτσας διαμαρτύρονται και οι αρμόδιοι ... ακούνε;

Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2010, 13:02
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

-
- - -


Μία ακόμα συγκέντρωση πραγματοποίησαν οι Σύλλογοι της Έξω Παναγίτσας και της Χαραυγής, την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου, στο συγκρότημα πρώην Μιχελή, προκειμένου να ενημερώσουν τους κατοίκους για τις εξελίξεις στο θέμα του σχεδίου πόλεως και για άλλα ζητήματα που τους απασχολούν, αλλά και για να επισημάνουν στους αρμόδιους, ότι μέχρι, σήμερα, παρά τις υποσχέσεις που τους δόθηκαν και τις διαβεβαιώσεις για την ένταξη στο του 40% της συνοικίας Η στο σχέδιο, όπως και της Χαραυγής, δεν έχει διευθετηθεί το πρόβλημα.

Στη συγκέντρωση των κατοίκων στην Έξω Παναγίτσα βρέθηκαν ο βουλευτής Εύβοιας του ΠΑΣΟΚ, κ Κεδίκογλου Συμεών και ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου "Ρεύμα Ευρίπου", κ. Βλαχογεώργος Γιώργος

Ο βουλευτής ενημέρωσε τους κατοίκους για τις εξελίξεις που έχουν συντελεστεί μέχρι σήμερα μετά και από δικές του παρεμβάσεις τόσο προς το Υπουργείο Περιβάλλοντος όσο και προς τη Νομαρχία Εύβοιας και το Δήμο Χαλκίδας. Ο κ. Κεδίκογλου επεσήμανε ότι, "αν και έχουν σημειωθεί σημαντικές καθυστερήσεις από τις αρμόδιες υπηρεσίες, εντούτοις έχουν γίνει βήματα και είμαστε πιο κοντά από ποτέ στον τελικό στόχο ένταξης του οικισμού στο σχέδιο πόλης".

Στην τοποθέτησή του ο κ. Γιώργος Βλαχογεώργος αναφέρθηκε "στις διαχρονικές ευθύνες των προηγούμενων και τωρινών δημοτικών αρχών για τις καθυστερήσεις στις εντάξεις περιοχών στο σχέδιο πόλης με αποτέλεσμα αφ ενός μέν την υψηλή τιμή των ενταγμένων οικοπέδων (υπέρ συγκεκριμένων συμφερόντων), ετέρου δε την ταλαιπωρία και επιπλέον επιβάρυνση των πολιτών από τις αυθαιρεσίες που δημιουργούνται".

Επίσης δήλωσε ότι η δημοτική κίνηση "Ρεύμα Ευρίπου" θα είναι στο πλευρό των κατοίκων της περιοχής, ώστε να λυθούν γρήγορα τα προβλήματα ένταξης ολόκληρης της περιοχής στο σχέδιο πόλης.


© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.