Hλεκτρονικό περιοδικό με θέματα και ειδήσεις από την Εύβοια   ...στο διαδίκτυο από το 1999
Σερβιτόρος της Εύβοιας

Απόφαση Ψαρρού να διεκδικήσει το δήμο Μαντουδίου - Λίμνης - Αγίας Αννας

Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2010, 11:24
Περισσότερα νέα από την τοπική επικαιρότητα

-
- - -


Παρών δηλώνει στις εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση, ο πρώην δήμαρχος Ελυμνίων κ. Ψαρρός Ανέστης και ύστερα, όπως αναφέρει, από προτροπές των συνδημοτών του αποφάσισε να ηγηθεί συνδυασμού, που θα διεκδικήσει το δήμο Μαντουδίου - Λίμνης - Αγίας Αννας.

Σε σχετική ανακοίνωση υπογραμμίζει, πως "μπροστά στη νέα κατάσταση που διαμορφώνεται πρέπει να είναι υποψιασμένοι για τα μεγάλα προβλήματα που θα αντιμετωπίσουμε τα επόμενα χρόνια, καθώς ο λαός βιώνει δύσκολες μέρες, προβλήματα οικονομικά, εργασιακά, απαξίωση θεσμών και πολιτικής ζωής.

Σε αυτή τη ζοφερή κατάσταση οφείλουμε να αντισταθούμε, να ανατάξουμε τις δυνάμεις μας, να δημιουργήσουμε κίνημα αντίστασης. Σε αυτήν την εικόνα η τοπική αυτοδιοίκηση έχει πρωτεύοντα ρόλο να ενημερώσει και καθοδηγήσει τον λαό.

Είναι ανάγκη να υπάρξει συστράτευση κάθε πατριώτη μας σε μια αγωνιστική προσπάθεια για να ξεφύγει η κοινωνία μας από τα σημερινά αδιέξοδα.

Το σχέδιο Καλλικράτης μας φέρνει αντιμέτωπους με καινούρια πράγματα, μας φέρνει αντιμέτωπους με καινούριες διοικητικές δομές και συσσωρευμένα προβλήματα του τόπου μας.

Ο λαός μας και ο τόπος αξίζει μία καλύτερη τύχη...όμως με διαπιστώσεις και ευχολόγια δεν λύνονται τα προβλήματα.

Καλώ κάθε πατριώτη, κάθε ανήσυχο άνθρωπο που δεν συμβιβάζεται με την μιζέρια, την καθυστέρηση, σε μια καινούρια αγωνιστική συστράτευση. Απέναντί μας είναι τα προβλήματα.

Δεν πρέπει να χαριστούμε σε κανέναν, που με πράξεις ή παραλείψεις, έχει δημιουργήσει τα σημερινά αδιέξοδα.

Στο προσκλητήριο αυτό δεν έχουν θέση προκαταλήψεις, κομματισμοί, ιδιοτέλειες, κατεστημένα, διχαστικές και απαράδεκτες συμπεριφορές".

Σχετικό θέμα:


© 1999-2010 Σερβιτόρος της Εύβοιας.
Απαγορεύεται η χρήση του περιεχομένου ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο,
μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.